2777
2789
عنوان

چرا میگن وارد رابطه شدن با بهمن ماهی 🧲🧲

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ناراحت بشی یعنی به راحتی آشتی نمیکنی ؟

چرا اتفاقا خیلی زود ناراحت میشم ولی خیلیییی زودم اشتی میکنم..حتی پارتنرمم به ابجیم گفته بود خیلی زود ناراحت میشه ولی زودم میشه از دلش دراورد🥲😂

کلا چیزی تو دلمون نیس، جدی هر بهمنی دیدم دل مهربونی داشتن در لحظه به دل میگیرن و زودم فراموش میکنن 

مگه اینکه اون حرفی که بهش زدی خیلی بد باشه که نتونه باهاش کنار بیاد وگرنه زود اشتی میکنن

خیلی برام جای تعجب داره که ملت به جای اصالت خانواده اخلاق درآمد و خیلی چیزای دیگه چسبیدن به ماه تولد 

تموم کنیم این مضخرفات رو والا میگن طرف خردادی مودیه مردادیه مغروره والا اینا همش. و انسان خودش شکل میده نه ماه تولد 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

خیلی برام جای تعجب داره که ملت به جای اصالت خانواده اخلاق درآمد و خیلی چیزای دیگه چسبیدن به ماه تولد ...

حرف شما درسته 

ولی واقعا واقعا به عنصر ماه تولدم گاهی اوقات بستگی داره 

درسته ممکنه هرچیزی مثل خانواده، جامعه و...روی اخلاق تاثیر بزاره ولی عنصر ماه تولدم هم خیلی تاثیر گذاره

خیلی برام جای تعجب داره که ملت به جای اصالت خانواده اخلاق درآمد و خیلی چیزای دیگه چسبیدن به ماه تولد ...

اونا جای خودش  . سوال درباره ماه تولد دلیل نمیشه اونا مهم نبلشن. 

ولی تو روحیات من واقعا دیدم یک سری اخلاق های مشترک بین متولدین ماه ها هست

مثلا زنهای فرودینی اغلب جسور 

اردیبهشتی صبور 

یا خصوصیات دیگه 

شاید درصدش کمه 

ولی هست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
حرف شما درسته ولی واقعا واقعا به عنصر ماه تولدم گاهی اوقات بستگی داره درسته ممکنه هرچیزی مثل خانواده ...

دقیقا همه اینا موثره 

و هر کدوم جای خودش باید در نظر گرفته بشه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

زن بهمنی عالیه، شاید مرداشو بگن که بازم بعید میدونم 

من بهمنی اطرافم زیاده عالین

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

خوبن ولی انگار حساس هستن

من بیشتر از حساسیت ازشون بلند پروازی و رک بودن دیدم 

و به نظرم خوبه 😂

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂