2777
2789

خانم ها چرا نمی‌خواین متوجه بشید مسیرتون اشتباهه؟ 

میترسید از اینکه اعتراف کنید دقیقا کی مقصره؟ 

عزیزان همجنس با همجنس رقیبه نمونه هاش در آقایون هم زیاده میترسم نام ببرم تعلیق بشم یه خانم در حالیکه متاهل بود با سه تا آقای معروف تشریف برده بود به عیش و نوش آیا اون آقایون به همجنس خودشون که همسر اون دختر باشه رحم کردند؟ قرار نیست همجنس به نفع ما کنار بکشه اتفاقا برعکس همیشه رقابت هست اگه طرف آدم هنجارشکنی باشه حتی برای مرد متاهل هم تلاش می‌کنه 

مثل اینه کسی با مجموعه خاصی قرارداد کاری بسته باشه و بعد به بهانه اینکه آگهی استخدام دیدم یا پیامک دعوت به همکاری جذابی از طرف یه کمپانی دیگه برام اومد مطابق قانون به قرارداد قبلی تعهدی نداشتم کی می‌ره صاحب آگهی رو مجازات کنه؟ خنده دار نیست؟ آدمی که تعهد داده یعنی بین این همه تبلیغی که بوده هست و خواهد بود من تعهد دادم فعلا در زمان مقرر برای فلان مجموعه کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطر خدا بس کنین این حرفا رو

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مردای تجاوز و گرو تعرص کن هرزه ترن .خیانت تموم کات دیگه بهش فکرم نمیکنی .ولی اونی که زوری میاد تجاوز میکنه تعرض میکنه حرف در میاره اره من بودم خودش خواست از صدتا مرد خاین بدتره اونا باید اعدام شن نباید دلرحمی کنن بهشون

از نظر من کسی که تعهد نداره مقصر نیست چه خانم چه اقا ما یاد گرفتیم همه چیو بندازیم گردن مردا زن خیانت میکنه میگیم مرده چه اشغالی بوده با اینکه میدونست متاهله  مرده خیانت میکنه بازم میگیم مشکل از مرده اس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اگه شما به عنوان زن متاهل با مردهای زیادی رابطه داشته باشید همسر شما می‌ره تک تک اون مردها رو پیدا می‌کنه تهدیدشون می‌کنه نزدیک شما نشن و میشینه در وصف بی رحم بودن همجنساش شعر میگه یا میگه همسر خودم شخصیت درستی ندارد پس طلاقش بدم؟ 

همیشه خوب و بد تو جامعه هست 

کسی که تعهد داده مسئوله من نمی‌دونم کی به شما گفته همجنس در مقابل همجنس در این موضوع مسئولیت ترحم داره ! حتی اگه اون خانم بخواد مجازات بشه موضوع مجازاتش چیز دیگه ای هست نه اینکه چرا به فکر شما نبود 

عملا همچین گناهی از نظر قانونی و حقیقی وجود خارجی نداره 

فقط خودتونو اذیت میکنید چون با شوهر هرزه باید تا آخر عمر انرژی بذارید هر چی زن هست از دورش دور کنید تو گوشی هم به تک تک اکانت های خانم پیام بدید شوهر من داره میاد بکشید کنار🤣

همین حمایت اززن های خائن وکثیف وخراب وبی وجدان باعث شده اوناکا شونوتوجیه کنن و راحتترواردزندگی متاهل هابشن 

بااین شعارکه شوهرش بایدبهش متعهدباشه نه من 

یعنی آدم نیستن زن نیستن خداروکه قطعانمیشناسن وجدان هم ندارن 

مرداهم صددرصدمقصرن 

ولی بی گناه جلوه دادن زنایی که آورارزندگی یه زن دیگه میشن باعث دل وجرئت دادن به این آشغال هامیشه

تا وقتی خیانت مردها رو با جملاتی که خود مردها برای هرز پریدن هاشون توی گوششون کردن توجیه میکنن مشکلاتی از این قبیل حل نمیشه 

شما اول باید بقیه‌ی کسی رو بگیری که بهت متعهد بوده 

وگرنه آدم مفسد هرجایی هست و نمیشه اونها رو از بین برد 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

همین حمایت اززن های خائن وکثیف وخراب وبی وجدان باعث شده اوناکا شونوتوجیه کنن و راحتترواردزندگی متاهل ...

بیان واقعیت حمایت نیست

کجای حرف من خوندی من بگم این کار درسته

دارم میگم از نظر قانونی هیچ تعریفی برای این شکایت شما وجود نداره و منطقی اینه همسر شما که تعهد داده وفادار باشه چون همیشه تبلیغ و جذب وجود داره کسی که انتخابش رو نهایی کرده حق نداره به باقی تبلیغ ها توجهی بکنه

چرا فکر میکنید مرد دزدیده میشه یا انتظار دارید زن به نفع زن کنار بکشه؟ آرزوی خوبیه منم بدم نمیاد ولی غیر ممکنه تا الان این همه فقط به زن های بی اخلاق توهین کردید چه کمکی کرد؟ آمار خیانت که افزایشیه! چرا آمار خیانت زن ها کمتره؟ چون مستقیما خودشون مجازات میشن مثل مردها بقیه ماله نمیکشن

تا وقتی خیانت مردها رو با جملاتی که خود مردها برای هرز پریدن هاشون توی گوششون کردن توجیه میکنن مشکلا ...

طرف میگه تا زن عشوه نیاد مرد خیانت نمیکنه! 

نود درصد مردهای جامعه هول هستند و اگه زن متاهل تصمیم بگیره راحت می‌تونه چند تا مرد برای خودش پیدا کنه ولی همین زن اگه خیانت کنه کی راجع به مردها فقط صحبت می‌کنه ؟ همه میگن زن بی شرم بود و شوهر داشت و از این کارها کرد 

چون میدونیم که مرد بدش نمیاد و قرار نیست به شوهر اون خانم رحم کنه اصلا این حرفا فقط برای زن ها معنی داره انگار 

طرف میگه تا زن عشوه نیاد مرد خیانت نمیکنه! نود درصد مردهای جامعه هول هستند و اگه زن متاهل تصمیم بگیر ...

همیشه زن ها مقصرن عزیزم

خیلی راحته که تقصیر ها رو گردن زن ها انداخت جامعه هم بهتر این موضوع رو میپذیره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اونی که جفت پا میپره تو زندگی مردم بی شرفه. اونی که به تعهدش پایبند نیست،خائنه. حالا شما بگین بیشرف بودن بدتره یا خائن بودن.؟ بیشرف میتونه مردباشه میتونه زن باشه. خائن میتونه مرد باشه میتونه زن باشه. هیچ فرقی نمیکنه