یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زبان المانی بخون حداقل تا b1 بعد اقدام بکن برا کار تو المان. تونستی یه دو مدرک هم مهارتی برا شغلی که میخایی و دوس داری بگیر. ولی قبل اون ببین میزان خواهان اون شغل چقدره تو کشور مد نظر.
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚
80ندارم زیر30 رو شاید بتونم جورکنم شاید اگ بتونم ملک رو بفروشیم
مهاجرت بدون هیچ هدفی خیلی کار سختیه فقط با سرمایه گزاری امکان پذیره مثلا اگه مهندس کامپیوتر یا پرستار اینا باشی بهت ویزای کاری میدن ۳-۴ سال کار کنی بعدش کلی کار انجام بدی تا بتونی اقامت دائم بگیری برای ادامه تحصیلم که باید به سری معیار داشته باشی که دانشگاه اون کشور پذیرشت کنه چند سال بهت ویزای دانشجویی بده بعدش شاید بتونی اقامت بگیری ولی اگه هیچکدوم از اینا رو نداشته باشی یه ویزای توریستی بهت میدن که ۳ ماه بیشتر نمیتونی تو اون کشور بمونی