2777
2789
عنوان

بنظرتون باچقدر پول میشه مهاجرت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 140 پست
اره اینو میدونم مدرکم مهندسی معماریه اونم تازه از دانشگاه ازاد😅😅 پلنی ندارماینجام معاون ی شرکت خصو ...

اگه سابقه کار دارید، اینکه دانشگاه آزاد خوندید اهمیتی نداره. چون قرار نیست تحصیلی مهاجرت کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نمیخوام ضدحال باشماما عزیزم شما اول باید بدونی کدون کشور قراره بریقراره اونجا چیکار کنیتحقیق و بررسی ...

استانی رو تادلت بخوادانجام دادم

من سالهامجردی زندگی کردم دوذازخانواده

اینجاتاپیک زدم دیگ دارم تحقیق میکنم 

تاپیک کسایی دیگم ک قصدداشتن برن رو خوندم و دارم میخونم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سابقه کار دارید، اینکه دانشگاه آزاد خوندید اهمیتی نداره. چون قرار نیست تحصیلی مهاجرت کنید.

اره سابقه کار دارم ولی همش مدیریتیه فنی و تخصصی نیست

معیارخاصی ندارم من اینجارو دارم تنهایی سپری میکنم باخودم گفتم چرانرم جایی حداقل امنیت داشته باشم

این ترکیه و دبی که شما میگین بخاطر امنیت زیاد هم امنیت نداره مخصوصا ترکیه 

ولی اگه بتونی یه رشته ای رو انتخاب کنی و بری کره جنوبی خیلی خوب میشه از لحاظ امنیت خوبه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اره اینو میدونم مدرکم مهندسی معماریه اونم تازه از دانشگاه ازاد😅😅 پلنی ندارماینجام معاون ی شرکت خصو ...

چن روز قبل هم یه کاربری با مهندسی عمران، تاپیک زده بود و میخاست مهاجرت بکنه یه کشور مورد نظرش المان بود . بنظر من هم المان خوبه. تونستی رزومه جمع بکن یه چیزای تحقیقاتی و...ولو بدون درامد بکن تا دست پر باشی. 

مهاجرت بدون هیچ هدفی خیلی کار سختیه فقط با سرمایه گزاری امکان پذیره مثلا اگه مهندس کامپیوتر یا پرستا ...

مهندیسم معماریه کامپیوتر نیس

اگ دوره طراحی طلا برم چی

بستگی داره مدرکت چقدر معتبر باشه و اون کشوری که میخوای بری اصلا به همچین شغلی نیاز داشته باشه یا نه

فنی حرفه ایی میده دیگه بین المللی ولی درسته باید بدونم اون کشور اصلا همچین چیزی میخوان

چن روز قبل هم یه کاربری با مهندسی عمران، تاپیک زده بود و میخاست مهاجرت بکنه یه کشور مورد نظرش المان ...

کشورای عربی چی دورو برخودمون

یاترکیه

جدی چرا دائم نمیدن

نمیدونم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑