2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواد اینایی که قربانی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 63 پست
دلم از زندگی پره بخدا چند روز پیش رگ دستمو زدم بلکه بمیرم ولی چند تا از خدا بیخبر لحظه آخری منو رسون ...

بیخیال ،با خودکشی جهنمی بزرگتر در انتظارمونه دختر باید بسوزیم و بسازیم منو شما پوستمون کلفت شده بس ک بدبختی کشیدیم

دست درد نکنه

منو ببخشید من بد برداشت کردم شما نخواستیم کسی بفهمه و کمک مالی منظورتون بود که برام بفرستین و اسمش رو نیاوردین که کارتون ریا نباشه ولی من بد برداشت کردم منو ببخش تو رو خدا معذرت می‌خوام .....همینکه هم تعارف کردی و لطف کردی ممنونم ازت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال ،با خودکشی جهنمی بزرگتر در انتظارمونه دختر باید بسوزیم و بسازیم منو شما پوستمون کلفت شده بس ک ...

بخدا زندگیم هیچ فرقی با اون جهنم ندارن الآنم دارم می‌سوزم و داقون میشم 

چرا زود قضوات مکنید بخدا خواستم به ثواب پدرم پول گوشت بدم بخره

خدا پدرتون بیامرزه همین الآنم فکر کن برام فرستادی برای شادی روح پدرت حتما ذکر میخونم .همین که به زبون آوردی مطمعن باش انگار همون کار خیر رو انجام دادی منو ببخش که بد برداشت کردم 

دست درد نکنه

خدا منو لعنت کنه که با برداشت بدم باعث شدم شما ناراحت بشی 

شما بنده خوب خدایی .بخدا همینکه دلت برام بدرد اومد و نیت داشتی کمک کنی هیچ فرقی نمیکنه انگار کمکم کردی و منم به نیتتون دعا و ذکر میخونم .ممنونمم از لطفتون منو هم به بزرگواریتون ببخشین

عزیزم آخ گفتی الان مردم برا این که بگن فلانی قربونی کرده قربونی میکنن به نیازمند ها نمیدن

ایشالله همیشه خوش باشن 

حال و روز زندگی خودم رو برای هیچکسی نمی‌خوام هیچ بنده آیی زندگی منو تجربه نکنه آمین

کاش اصلا روز قربانی وجود نداشت اگر هم وجود داشت در خفا و پنهان انجام میدادن خدا می‌دونه چندین خانواده مثل من دلشون خواسته ...خدایا میگن عادلی عدالت رو شکر همین

بخدا زندگیم هیچ فرقی با اون جهنم ندارن الآنم دارم می‌سوزم و داقون میشم

مگه ما چند سال دیگه عمر میکنیم،عمران گران می‌گذرد خواهی نخواهی،چه بسیار بودن آدمایی ک باهامون زندگی میکردن انگار همین دیروز بود ولی الان نیستن زیر خاک پوسیدن منو شما هم بلخره میمیریم،تا ابد ک تو این دنیا جاودان نمیشیم

مگه ما چند سال دیگه عمر میکنیم،عمران گران می‌گذرد خواهی نخواهی،چه بسیار بودن آدمایی ک باهامون زندگی ...

ایشالله خدا به شما عمر با عزت بده و ایشالله خدا هر چه زودتر از سر تقصیرات من بگذره و عمرم ازم بگیره این دنیا رو با همه چیش از خیرش می‌گذرم نمیخوامش