چی میشد یه کیلو گوشت هم به خونه ما کمک کنند من خودخواه نیستم وظیفشون نیست ولی خیلی دلم خواست یکی هم برا ما یه کیلو بیاره تو کوچمون چند تا خونه توی کوچه قربانی کردن گوسفند کشتن اقوامشون رو دعوت کردن خوشبحالشون انگار خدا منو آفرید که فقط بگم خوشبحالت این خوشبحالت اون هعععی واقعا خوش بحالشون
منو ببخشید من بد برداشت کردم شما نخواستیم کسی بفهمه و کمک مالی منظورتون بود که برام بفرستین و اسمش رو نیاوردین که کارتون ریا نباشه ولی من بد برداشت کردم منو ببخش تو رو خدا معذرت میخوام .....همینکه هم تعارف کردی و لطف کردی ممنونم ازت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا پدرتون بیامرزه همین الآنم فکر کن برام فرستادی برای شادی روح پدرت حتما ذکر میخونم .همین که به زبون آوردی مطمعن باش انگار همون کار خیر رو انجام دادی منو ببخش که بد برداشت کردم
خدا منو لعنت کنه که با برداشت بدم باعث شدم شما ناراحت بشی
شما بنده خوب خدایی .بخدا همینکه دلت برام بدرد اومد و نیت داشتی کمک کنی هیچ فرقی نمیکنه انگار کمکم کردی و منم به نیتتون دعا و ذکر میخونم .ممنونمم از لطفتون منو هم به بزرگواریتون ببخشین
کاش اصلا روز قربانی وجود نداشت اگر هم وجود داشت در خفا و پنهان انجام میدادن خدا میدونه چندین خانواده مثل من دلشون خواسته ...خدایا میگن عادلی عدالت رو شکر همین
بخدا زندگیم هیچ فرقی با اون جهنم ندارن الآنم دارم میسوزم و داقون میشم
مگه ما چند سال دیگه عمر میکنیم،عمران گران میگذرد خواهی نخواهی،چه بسیار بودن آدمایی ک باهامون زندگی میکردن انگار همین دیروز بود ولی الان نیستن زیر خاک پوسیدن منو شما هم بلخره میمیریم،تا ابد ک تو این دنیا جاودان نمیشیم