2777
2789

اول صبح  چسب رازی ریخته بود رو دستم رفتم چشامو  شستم با همون دستی ک چسب رازی روش بود

بعد حالا چشام میسوزن و قرمز شدن با اب شستم بدتر شد  کمکک کنیددد.😭😭

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چشم تو ببند تیکه یخ بزار تو کیسه بزار بزار روش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر

مامانم میگه هیچی نیس نمیبره منو 

۱۷سالمه خودمم نمیزارن برم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

گاز داشته رفته توچشمت  خوب میشه حالا 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

مامانم میگه هیچی نیس نمیبره منو ۱۷سالمه خودمم نمیزارن برم

چسب راضی خطرناکه بنظرم برو

اما اگه نمیبرنت داخل ظرف آب شیرین و تمیز پلک بزن 

بعدشم قطره اشک مصنوعی بریز 

ولی ترجیحا برو حداقل داروخونه به تکنسین نشون بده و یه قطره مناسب بگیر 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

گاز داشته رفته توچشمت خوب میشه حالا

مطمئنی

خودم مطمئن نیستم

ولی یه چیز شفافی رو سفیدی چشم دیدم زود گریه کردم معللوم نیس کجا رفت

حس میکنم این چشمم تار تر میبینه

چسب راضی خطرناکه بنظرم برواما اگه نمیبرنت داخل ظرف آب شیرین و تمیز پلک بزن بعدشم قطره اشک مصنوعی بری ...

نمیبرنم

اگه عرق رازیانه دارید باهاش چشمتون رو بشورید

یعنی بریزید تو چشم

اگه ندارید که دیگه نمیدونم...کم کم میره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

نگران نباش. با اب بیشتر بشور

میسوزه میترسم پخش بشه