2777
2789

مژه هاتو بلند می کنه ولی فقط تا وقتی که می زنی 

بعدش دوباره کوتاه می شن

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژه هاتو بلند می کنه ولی فقط تا وقتی که می زنی بعدش دوباره کوتاه می شن

به همونم راضیم😅 اصلا مژه ندارم همه جام پر مو هست حتی ابرو و موهای سرم به جز مژه هام

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

خوبه ولی باید همیشگی بزنی یعنی قطع کنی میریزه مژه ات بعد بستگی به استفاده ات داره اولش هرروز میزنی بعد یه مدت یه روز در میون بعدها هم دیگه دو سه روز یه بار... 

ولی نباید قطع کنی

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

هر یه دونش تو چه مدت تمام میشه؟

خب همین دیگه بستگی داره هرشب بزنی یا یه شب در میون بزنی اوایل که هر شب بزنی فکر کنم دو ماه میشه بعدش بیشتر

دو سه ماه اول هر شب بزن 

بعدش حدود یک هفته فاصله بده 

دوباره دو سه ماه دوم یه شب در میون 

بعد دوباره فاصله بده 

دوباره دو سه ماه سوم دو سه روز در هفته 

خب همین دیگه بستگی داره هرشب بزنی یا یه شب در میون بزنی اوایل که هر شب بزنی فکر کنم دو ماه میشه بعدش ...

میخوام طبق دستوری که روش نوشته برم نمیدونم هرشبه یا یه شب در میون

قیمتش برام زیاد بود اگه تا دوماه برسه خیلی خویه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
میخوام طبق دستوری که روش نوشته برم نمیدونم هرشبه یا یه شب در میونقیمتش برام زیاد بود اگه تا دوماه بر ...

دستورش همینه که نوشتم