2777
2789
عنوان

چجوری پوست بدنمو شفاف و سفید کنم❓

241 بازدید | 25 پست

پوستم سفیده ولی ایراد ظاهری زیاد داره. لکه.

، جوش ، قارچ و….

مثلا روی بازوهام پر از دونه‌های قرمزه (نمیدونم چرا)

کلا بافتش شفاف و مات نیست 

برای بهتر شدنش چه کرم یا شامپو بدن یا خوراکی مصرف کنم؟؟

سفید آب استفاده کن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میتونید توی زمانی که ماه کامل هست حجامت کنید

+

یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا آب نخورید

آب یخ نخورید

آب بین غذا هم ممنوع

+

صبحانه ارده و شیره بخورید

خرما بخورید

انگور بخورید

عسل

+

هر شب سکنحبین طبیعی بخورید(عطاریا دارن...مغازه ها سکنحبین دارن اما با شکر درست میکنن خوب نیست)

یک سوم لیوان شربت سکنجبین و دو سوم آب...میل کنید خوشمزس...تا ۴۰ روز...البته تا آخر عمر میشه خورد

+

روغن سیاهدانه+روغن بنفشه پایه کنجد+روغن بنفشه پایه زیتون بخرید...باهم مخلوط کنید...هر شب قبل از خواب بمالید به کف پا...پلاستیک بزنید روش...جوراب بپوشید...صبح که بیدار شدین بشورید...تا ۴۰ روز...تاثیر این رو حتما به صورت محسوس می‌بینید...این روغن ها بعد از ۲۰ دقیقه شروع میکنن به ورود به خون😃 پس خیلی موثرن

+

سیاهدانه رو وارد زندگیتون و خوراکیاتون کنید...هر غذائی میخواید بخورید کمی سیاهدانه بپاشید روش...علاوه بر زیبایی صورت...مو ها رو هم سیاه میکنه...عااااالیه

+

عرق رازیانه استفاده کنید( دستور العملش روش نوشته شده)

+

روغن دنبه بخورید...صورت رو نرم میکنه

اره هم اینا خوبن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

با کیسه؟؟ خشک نمیکنه؟

نه تو دستت پودر کن موقع حموم کردن ماساژ بده ۵ مین بمونه بشور با آب سرد 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

پوستت چرب یا مختلط؟

ماست بزن عالییییییییییییی عالییییییییی 

من زدم پوستم صاف صاف شده 

ماست باکتری های قارچ رو می کشه ضد جوش هم هست من محصولات امتحان می کردم جواب نمی داد یه قاشق ماست رو مالیدم رو صورتم ۱۵موند سه بار در هفته تکرار کردم همکارام همش می گفتند چی کار کردی پوستت صاف و سفید شده 

🤭🤭🤭🤭🤭اول رو گوشه ی صورتت امتحان کن حساسیت نداشته باشی

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

اگر میتونید توی زمانی که ماه کامل هست حجامت کنید+یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا آب نخوریدآب یخ نخوریدآب ...

دستورالعمل ننوشته ولی اینجا خوندم که از شب ۵ سیکل تا شب ۲۵ وقتی پری نیستی یک فنجون بخوری ولی نمیدونم واس چی، میگفتن صورتو پر میکنه