2777
2789

میگید نه جرمه فلان 

بعضی ها دیگه اعجوبه ان‌میگن چاقو بهتره

چاقو کجا بهتره اولا دستت میپیچونن ازت میگیرن دوما حالا با چاقو زدیش مونده دیگه قاتل شی

من خودم با اسپری فلفل نجات پیدا کردم

ما  از بیرون شهر میومدیم اخر شبم بود خلوت یک ماشینی هی نور بالا میزد ما هم کل کل نکردیم چندتا موتوری و ماشینی بودن اصلا حالت طبیعی نداشتن یه فحش زشتی دادن جلو ماشینمون گرفتن با همون اسپری فلفل‌نجات پیدا کردیم خدا لعنتشون کنه هنوز استرسش تو وجودمه

من خودم حضوری خریدم ولی اینستا هم هست زیاد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من نصف شب توجاده نمیرم که نیاز بشه

پیش میاد عشقم شما بشین تو خونت اصلا

تازه این مال چند سال پیشه اون موقع ها اینقدر نا امنی نبود

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نصف شب توجاده نمیرم که نیاز بشه

حالا حتما نمیخواد که تو جاده باشی و نصفه شب باشه

راه راست تو کوچه خیابونم بری ممکنه اتفاق بیوفته برات

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

حالا حتما نمیخواد که تو جاده باشی و نصفه شب باشهراه راست تو کوچه خیابونم بری ممکنه اتفاق بیوفته برات

والا بخدا

حالا خوبه من با شوهرم بودم چنین چیزی شد

والا بخداحالا خوبه من با شوهرم بودم چنین چیزی شد

شما بگو باشوهرم بودم باماشین شخصی خودم بودم کامل بگو دیگه من فکرکردم که خودت تنهایی توی یه مسیری رفته بودی اخرشبی ...ماهم بارها شهرستان نصف شبی رفت امد کردیم ودوباره اتفاق بد واسمون افتاد که خداکمک کرد

از کجا باید خرید چه مغازه هایی دارن؟

از این فروشگاه هایی که لوازم کوهنوزدی و ورزشی داشتن من خریدم نمیدونم دقیق کجا داره

فکر کنم بعضی سایتها مثلا با سلام یا اینستا بفروشن 

شما بگو باشوهرم بودم باماشین شخصی خودم بودم کامل بگو دیگه من فکرکردم که خودت تنهایی توی یه مسیری رفت ...

خداروشکز مشکلی پیش نیومد