2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی بیخیاله

778 بازدید | 77 پست

تو یه لول بالایی از بیخیالیه که خیلی عصاب خورد کنه ادم حس میکنه اصلا براش مهم نیست شاید واقعیتم همینه

من ناراحت باشم خیلی شدید اون بیخیاله

قهر کردم رفتم خونه بابام بعد ۱ ساعت زنگ زده بیا خونه کجا رفتی😑😐

حس میکنم بمیرمم عین خیالش نیست اصلا میگ مرد دیگه ولشکن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شوهر خاله یخ منه دراین بیخیال خاله ام با دخترهای یک ماه می‌ره مشهد فقط هرشب زنگ میزنم اگه چیزی می‌خوایم بگید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این شوهر خاله یخ منه دراین بیخیال خاله ام با دخترهای یک ماه می‌ره مشهد فقط هرشب زنگ میزنم اگه چیزی م ...

شوهر منم رفتم خونه بابامینا گفتم دلت تنگ نشد؟ گفت ن دیگ برمیگشتی بالخره اصلا دنیاشون دنیای دیگست

🫂🙂سردرگم در هیاهو

تا حالا درباره همین موضوع باهاش حرف زدی؟

اخلاقشونه کلا همه مرداشون این مدلین من خیلی بهش میگم فکر میکنم اصلا برات مهم نیستم میگ هستی ولی رفتاراش ب نظز من جوریه که مهم نیستم من هرکسی خیلی بهم اهمیت بده رو حس بیشتری میگیرم ازش

🫂🙂سردرگم در هیاهو

دور از جون عزیزم بعضیا همینجوری خونسردن شوهر شما تنها نیست جاری من تعریف میکنه شوهرش سر کار بوده اینم پا به ماه به شوهرش خبر داده دردش گرفته  شوهر من خیلی اتفاقی میره خونه شون اون زمان مجرد بوده شوهرم فرز و سریع سوار ماشین میبرتش بیمارستان شوهر جاری خانم یه ساعت و نیم بعد از زایمان میرسه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

شوهر منم رفتم خونه بابامینا گفتم دلت تنگ نشد؟ گفت ن دیگ برمیگشتی بالخره اصلا دنیاشون دنیای دیگست

اره اینم اینجوری اصلا کار نداره واییی یعنی بیخیال خاله ام بعد این همه سال مثلش شده بیخیال خونسرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دور از جون عزیزم بعضیا همینجوری خونسردن شوهر شما تنها نیست جاری من تعریف میکنه شوهرش سر کار بوده این ...

اینم همینطوریه خیلی خونسرده همه کاراشو اروم و ریلکس انجام میدع

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره اینم اینجوری اصلا کار نداره واییی یعنی بیخیال خاله ام بعد این همه سال مثلش شده بیخیال خونسرد

برا خودشون خوبه برا اطرافیان اذیت کننده خودشون هیچوقت مریض نمیشن چون عصابشون خورد نمیشه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو