2777
2789
عنوان

بچه هام بیرون خیلی مظلومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 86 پست
متوجه هستم به خاطر همین گفتم ببری اینجور جاها که یاد بگیرن وقتی پیش همسناشون هستن شما خیلی ازشون موا ...

نه 

ولی پارک مببردم می دیدم چقدر ضعیفن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه زیاد دعواشون میکنی؟وقتی میخان حرف بزنن با شما بهشون توجه میکنی؟ مهمونی که میری رفتارت با بچه ...

وای آره درست میگی 

قبل مهمونی تذکر میدادم شلوغ نکنن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

با همسرت اختلاف داري؟ توي خونه تنش هست؟ بزرگترين دشمن براي عزت نفس بچه ها همينه

افتضاح 

روز ب روز اخلاق همسرم بدتر میشه

اینکه بد نیست خوبه اموزشه دیگه

خب میرفتیم تو جمع بقیه بچه ها شلوغ میکردن هرچی میخواستن میگفتن جز بچه های من که بقیه بدشون نیاد

احتمالا توي خونه همه چي براشون فراهمه ما يه دوستي داشتيم يه حرفي زد كه من وقتي بچه دار شدم ديدم چقدر ...

اره دقیقا همینه ،چه‌خوب گفتی

منم بچه هام تو خونه همه چی براشون فراهمه 

و بیرون که میرن  بی سر و زبون هستن و بلد نیستن حقشونو بگیرن 

پس بخاطر همین بوده 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
اونا اشتباه میکردن

فکر میکنی 

طرف بچه اش ۱۴ سالشه یه جوری با بزرگترا تو جمع حرف میزنه نقدشون میکنه ب روشون میاد اصلا کپ میکردم ولی مامانش کیف میکرد می‌خندید ب گستاخی بچه ش

اما بچه های من سکوت مطلق

اره دقیقا همینه ،چه‌خوب گفتیمنم بچه هام تو خونه همه چی براشون فراهمه و بیرون که میرن بی سر و زبون ه ...

نه چون سعی میکنی بله قربان گو باشن برات ولی اونا همش نه میارن برا همین بیرون اینجوری ان چون واسه تو عادت کردن ولی برای بقیه اطرافیان عادت ندارن و در مقابلشون ضعیفن

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

نه اتفاقا همه چی فراهم نیست

باهاشون برو توجامعه خرید همه جا بگو دقت کنن رفتارهاتو واکنش هاتو .توی خونه هم هرچی نکن بکن بدون توضیح و بیش ازحد بکنی بیرون ازهمه میترسن .وحس امنیت نمیکنن

لایک نکنید .توروخدا 
فکر میکنی طرف بچه اش ۱۴ سالشه یه جوری با بزرگترا تو جمع حرف میزنه نقدشون میکنه ب روشون میاد اصلا کپ ...

چرا فکر میکنی کاراونا درسته پسر منم ۱۱سالشه اگر به بزرگتر بی احترامی کنه بهش تذکر میدم عزت نفس داشتن و قوی بودن با اینکه میگی فرق داره این بی ادبیه شما مشکل بچه هات اینه که تو خونه امنیت ندارن