2777
2789

واسه عید قربان مادرشوهرم اینا زنگ زدن دعوتمون کردن (ما یه شهر دیگه هستیم) شوهرم کار داشت گفت شب عید راه میوفتیم ساعت ۲ شب راه افتادیم ترافیکم بودم شدید 

خلاصه ما یکم پیش رسیدیم تو پلیس راه بودیم شوهرم گفت حالا که انقدر ترافیکه یه چای از فلاسک بریز من بخورم منم چاییو ریختم اومدم بدم دستش ماشین جلویی حرکت کرد ماشین پشتی هم همش بوق میزد شوهرمم یهو پاشو گذاشت رو گاز چای ریخت پاش شروع کرد داد و هوار کوری نمیبینی از قصد اینکارو کردی داری تلافی دیشبو درمیاری حالیت میکنم (دیشب یکم بحثمون شد)

من هی جواب نمیدادم تموم کنه دیدم هی بدتر کوری دختره بی فکر احمق منم حرصم دراومد گفتم کور خودتی عین وحشیا زد تو صورتم یجوری زد نصف صورتم بی حس شد دستشم عین سنگه همش گز گز میکنه

از اونطرفم ماشین پشتی دید حرکت نمیکنه دستشو گذاشت رو بوق  چهار تا حرف بارش کرد اینم هر چی حرص از اون داشت سر من خالی کرد

رسیدیم خونه مادرشوهرم جای انگشترش کنار لبم کبود شده بود 

مادرشوهرم فهمید اومد تو اتاق گفت چیشده فلان اول نگفتم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

نخواستم روز اونارم خراب کنم بعد دیگه هی کش داد فهمید شوهرم چمدونارو آورد صداش کرد نمیدونم چی بهش گفت ولی صدای بحث کردنشون از آشپزخونه میومد چون صبح زود بود دیشبم زیاد نخوابیده بودم خوابم میومد دراز کشیدم چشامو بستم یهو درو باز کرد گفتم الان میاد معذرت خواهی و..‌ یهو با لگد زد تو پهلوم منم بلند شد دستشو گاز گرفتم تا میتونستم 

میگه بار آخرت باشه منو بچه فرض میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای داغ دختر خوب می‌ریزی بزار پیش دنده جا هست اونجا میزاشتی جلوش گرفتی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب دیگه همینه لعنت ب مادرش با این عنی ک تربیت کرده

بیچاره مادرش مقصر نیس عین فرشته هاست برادرشوهرمم پسر همون مادره ولی بیا ببین چطوری رفتار میکنه 

اما شوهر من

چای داغ دختر خوب می‌ریزی بزار پیش دنده جا هست اونجا میزاشتی جلوش گرفتی

نفهمیدم قراره اینطوری بشه کلا جدیدا اخلاقش بد شده

خستگی و ترافیک بعدم چای داغهم تو حق داری هم اون. ولی حق نداشت بزنتت. 💔

میدونی به نظرم کسی که خانوادش پشتش نباشن شوهره هم سواستفاده میکنه درد من همین نیست که منو برده تو یه شهر نه خانواده خودم اونجان نه خانواده خودش نه منو جایی میبره هیچیه هیچی 

اخلاقشم همیشه خدا همینه

نفهمیدم قراره اینطوری بشه کلا جدیدا اخلاقش بد شده

ی کم درکش کن شاید مشکلی داره میتونی مادرشوهرش مهربونم اینقدر خانم بزار بشینه حرف بزنه ببینه چشده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ی کم درکش کن شاید مشکلی داره میتونی مادرشوهرش مهربونم اینقدر خانم بزار بشینه حرف بزنه ببینه چشده

دیوونم کرده ناپیکای قبلمو ببینی متوجه میشی 

اوایل عالی بود از هر نظر اما الان اخلاقش بد شده دست بزن داره سر کوچکترین چیزی تا این حد دعوامون بالامیگیره

دیوونم کرده ناپیکای قبلمو ببینی متوجه میشی اوایل عالی بود از هر نظر اما الان اخلاقش بد شده دست بزن د ...

بزار مادر شوهرت تا اونجاس باهاش حرف بزنه ببینه چشه 

احیانا این وضع اسفناک اقتصادی باعث نشده کار و بار و درامدش ب هم بریزه؟

نه چون خونه برای خودمونه پدرشوهرم خریده 

کلا دو نفر آدمیم هر یکی دو ماه یبارم مادرشوهرم اینا میان از گوشت و مرغ بگیر تا چیزای دیگه میخرن 

یه دوری توتاپیک هات زدم تف توپدرمادر بدرد نخور 

هرچی میکشی از اوناست 

بچه شونزده ساله چرا باید ازدواج کنه اونم اینجور اونم یکسال پیش!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟