سلام برای کنترل ترس و اضطراب باید چیکار کنم بخاطر جابجایی و انتقال محل زندگیمون یک ماهه نمیتونم شبا بخوابم از خواب و خوراک افتادم و دست و پام بشدت عرق میکنه دوماه دیگه قراره جابجا بشیم انگار میخام بمیرم
یه چیز ساده بگو: نفس عمیق بکش، سعی کن روزی یه کم ورزش سبک انجام بدی، موبایل و تلویزیون قبل خواب رو قطع کن، یه روتین خواب درست کن. اگه خیلی اذیت میشی، به روشهایی مثل نوشتن حسهات یا حرف زدن با کسی که بهش اعتماد داری فکر کن. اگه ادامه داشت، کانال تلگرامم رو ببین: Ravabet_Zan_Aramesh
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!