2777
2789

مادرم که فوت شد...

تراز کنکورم افتضاح شد..

مشاورم که دست بر قضا خیلی بهش علاقه مند بودم امشب قضیه ترازم رو فهیمد و من به فجیع ترین شکل ممکن که اصلا با شخصیتم کاملا فاصله داشت

حتی خودمم نفهمیدم چطور

ولی به خودم اومدم دیدم دارم التماسش میکنم

کاری که هیچوقت نکرده بودم.

بعد از مرگ مادرم عوض شدم..

شکننده حساس و..

اونم تا حالا ندیده بودم اینقدر حرف بزنه اخرش گفت خواهش میکنم الان برو استراحت کن بعدا حتما حرف میزنیم.

مشخص بود که عزت نفسم خورد شد..

بعدنی وجود نداره هر چی ازش داشتم پاک کردم..

میخواستم بازم کنکور بدم دیگه نمیدم...

خدایا..میدونم تقصیر تو نیست.

تقصیر خودمه..

ارزوی مرگمو میکنم

از خودم و از هر چیزی که مربوط به خودمه متنفرم..

ارزوی مرگ دارم ولی میگم من اگه بمیرم

برادر کوچیکم و پدرم چی میشن

وقتی هنوز چهلم مادرمم نیومده.

فقط میتونم بگم

الهی بمیرم برات الهی بمیرم واسه دل شکسته ات

تنها چیزی ک سبکم میکنه همینه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه 💔 کنکور همیشه هست حرصشو نخور

مشاورت هم کلا بیخیال شو 

فقط روی حال خودت تمرکز کن تا دوران سوگواری رو طی کنی 🥲❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

عزیزم درکت میکنم بدونه مامان خیلی سخته 

ولی تو هنوز بابا رو داری 

کنکور هم بد نشده هنوز نهایی و سری دوم مونده 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
الان پیش کی زندگی میکنی کی خرجیتو میده بابات زن گرفته؟

عزیزم دو هفتست مادرم فوت شده..

پیش پدرمم بنده خدا میگه من زن نمیگیرم دیگه..

غصه اونم میخورم من کمرش شکست تو این قضیه.

دور از جونت باشه نگو اینطوری💔خسته ام خیلی..دعا کن برام.

از ته ته قلبم برات دعا میکنم هر کمکی خواستی و میدونی از دستم بر میاد حتما خبرم کن تو همین تاپیک باورکن خارج از تعارف میگم دلت گرفت خواستی با کسی حرف بزنی یا کاری داشتی خواستی کسی واست انجام بده هررررررچی ک از دست ی نفر تو مجازی بر میاد بهم بگو

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

مشاور که فقط یه پولی از شما میگیره دیگه، کلی دانش آموز به جز شما داره ...

رابطمون فرق داشت..

حتی الانم بهم ریخت کلی

درحالی که هر دانش اموز با شرایط منو بلاک میکرد کلا.