2777
2789
عنوان

از امشب دیگه هیچی برای از دست دادن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بمیریم ! ؟ ما با مرگ عزیزمون مردیم فقط نفس از زمین میکشیم ... خوشی ته دل و غم هضم شده نداریم ... همه چی بوضوح از چشمامون مشخصه خستگی غم درد رنج ... عزیز مرگ همینه یعنی تو عذابات از دنیا شروع بشه

الهی بمیرم😭

نگواینطوری خدامادرت رو بیامرزه عزیزم جاشون بهشت باشه

اماباورکن بااینطورکردنت مادرتم اذیت میشه

قرارنیست با یه کنکور این همه بشکنی که 

تسلیم نشو اینقدری تلاش کن که موفق شی مادرت بهت افتخارکنه باورکن اگربخوای میتونی

هیچوقت برای خودت مرگ نخواه عزیزم 

الهی که موفق ترین شی قشنگم❤

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

دختر عزیزم بهت افتخار میکنم که با وجود غم توی دلت کنکور هم دادی 

من سال کنکورم دوستم فوت شد شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم 

مدت زیاد افسرده شدم تا به خودم اومدم دوتا از دوستامو دو ساعت بعد از اینکه مارو رسوندن خونه تو تصادف از دست دادممم به بدبختی خودمو جمع کردمممممم تا کنکور ارشد دادم اما همون سالم یکی از صمیمی ترین دوستام فوت شد ناگهانی بر اثر ایست قلبی 

بعدش ارشد خوندم تازه به زندگی برگشته بودم که ام اس گرفتم و بینایی چشمم رو از دست دادم

من درکت میکتم چقدر تو فشاری اما دارم بهت میگم جا نزن میتوتی از پسش برمیایی منم کنکور خراب کردممممم

اما تو خیلی خیلی قوی تر از این حرفاییییییییییییییییی‌ 

کاملا طبیعی هست نتیجه دلخواهتو نگیری به خودت استراحت بدع بع روانت عزیزمممم 

میدونی حس میکنم دارم خفه میشم.

قشنگ میفهمم حس هرشبمه تازع هنوز چهلم نشده ...بگذره بدتر میشی فقط پاشو وایسا دستتو بذار رو زانوت منت بشرو نکش وصل شو به خدا ... نمیگم اتفاق خوبی میوفته ولی بخدا وصل شی حداقل اتفاق بدم نمی افته‌...

امیدوارم وقتی دردی به آدم میرسه به همون اندازم تاب و تحمل داشته باشه .فقط همین

این دیگه برای من زیادیه..

به حدی به مادرم وابسته بودم که بگم باور نمیکنی

برادرم کوچیکه میترسم کمبود محبت ببینه روزی صدتا مقاله میخونم که بتونم یکمی از کمبودی که قراره بهش وارد شه رو جبران کنم..

پدرم داره اب میشه جلو چشمام..

مشاورمم درصدامو دید و سر یه حرف بچگونه اب پاکی رو زیخت رو دستم البته الان پیام داده ولی دیگه مهم نیست

مهم اینه من عزت نفسم رو خورد کردم براش..

شروع کردم التماس کردن..

حالا من چند سالمه خواهر؟19.

این دیگه برای من زیادیه..به حدی به مادرم وابسته بودم که بگم باور نمیکنیبرادرم کوچیکه میترسم کمبود مح ...

چیزی نمیتونم بهت بگم جز اینکه متاسفم بابت این غم بزرگت .امیدوارم که شرایط رو به بهبودی برات پیش بره.واقعا آدم میمونه که در برابر این غم ها چی باید گفت و چرا پیش میان!!!

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖