2777
2789
عنوان

چجوری تو بیست و پنج سالگی پزشک میشید تاپیک پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 82 پست
اون تاپیک رو نخوندم ولی اینجا قبل چاخان کردن نمیرن حداقل یه سرچ کنن ببینن رشته های پزشکی چند سال طول ...

وای فقط جراح مغزه🤣🤣اون لیسانس داروسازی هم آخرش مشخص شد علوم آز خونده بود طرف😂

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خواهرم شما اگه شنیدیما رشته مون اینه خانوم میگه داره واسع تخصص میخونه چجوری قبل طرح رفتن امتحان تخصص ...

شاید از الان داره میخونه تاقبول بشه چون قبول شدنش سخته چندسال طول می‌کشه توهم نصفه شبی بیخوابی سرت زده به چه چیزهایی گیرمیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسانی چین درس میخونن لیسانس داروسازی دارن که باید بیان ایران ادامه بدن

اونا استثنا هستن ولی کسایی که ادعا کردن نامزدشون لیسانس داروسازی یا پزشکی داشته میگفتن همین ایران درس خونده و مطب داره 

این روزا میگذره اما به سختی

خواهرم شما اگه شنیدیما رشته مون اینه خانوم میگه داره واسع تخصص میخونه چجوری قبل طرح رفتن امتحان تخصص ...

چجوری شما تو این رشته ای نمیدونی میشه بدون گذروندن طرح هم تخصص خوند و بعد طرح داد

خودتم مشکوک میزنی 😄😄😄

عزیزن ایشون مشکلش اینه صدبار حرفاشو عوض کرد😂 اولش میگفت پزشکی ۴ ساله 😬

خب فیک 😂😂

دوتا پزشک دیدم کدومش بودد ؟؟ همونی ک نتیجشو زده گفته بالا سر مادر شوهرم قراره بشینم؟

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

خیلیا طرح ندارن

خیلیا هم استریت میشن بدون طرح رفتن میرن تخصص

شما که خودت تو این رشته ای زشته ندونی

تازه تازکیا بعضیا از همون اینترنی مستقیم میرن تخصص اطفال و طب و ...، بدون ازمون

منم انچنان بی خبر نیستم و دانشجوی دندونم. حداقل به قدری دانشجوی پزشکی اطرافم دارم که بدونم چی به چیه . ممکنه یکی خیلی سال قبل از شرکت در آزمون تخصص بخونه واسه ازمون. امتحان الکی نیست که سرسری گرفته بشه و شب امتحانی بخونن که! خيليا جند سال قبل میخونن واسش

یادته اونو 😂 چقدر خندیدیم اون شب 😂

شب سمی ای بود😂🤣🤣🤣

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خیلیا طرح ندارنخیلیا هم استریت میشن بدون طرح رفتن میرن تخصصشما که خودت تو این رشته ای زشته ندونیتازه ...

سیسی اون خانوم 

قبلش میگفت تخصص پوست و مو دارع

من شرایط استریتی رو هم میدونم

سیسی اون خانوم قبلش میگفت تخصص پوست و مو دارعمن شرایط استریتی رو هم میدونم

من کاری به این چیزا ندارم

اون تاپیکم اصلا نخوندم

فقط جوتب سوال تاپیک و کامتتای تورو دادم که اشتباه میگی