2777
2789
عنوان

چجوری تو بیست و پنج سالگی پزشک میشید تاپیک پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 82 پست
با تاپیکای قبلیش کاری ندارم، ایشون اولش گفتن تو اون تاپیک گفته ۲۵ سالشه و یه آدم ۲۵ ساله نمیتونه پزش ...

عزیزم بله کسی که ۲۵ سالشه تازه تموم کرده و احتمالا تازه رفته طرح، ولی تو اون تاپیک استارتر صدبار حرفاشو عوض کرد، آخه اولش خیلی حق به جانب میگفت خاستگارمم متخصص پوست و مو هست بعدش گفت نه خاستگارم عمومی هست و درآمدش هم خیلی خوبه و یکسال هم هست که  سرکاره پزشکی هم چهار ساله ست بعدش گفت نه من اشتباه کردم متخصص نبود گفت قصد دارم بخونم 😬 خب ایشون چطوره از درآمدش که عالیه( اونم پزشک طرحی که درآمدش خیلی معمولیه) اطلاعات داره بعد یک درصد نمیدونه شغل و تحصیلات این اقا چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون تاپیک و کار ندارم طرف اسکل بود کلا

ولی خب مگه حتما باید طرحش تموم بشه بعد بخونه برا تخصص؟ خب از همون طرح میخونن تا امادگی شون بیشتر شه دیگه چیش عجیبه 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

استریت یعنی چی؟؟؟

واسه پزشکا یعنی اجازه دارن برن  تخصص بعد طرح

واسه پیراهم یعنی بدون کنکور ارشد اگه جزو استعداد درخشان باشی میتونی تو دانشگاه خودت ارشد رشتت بخونی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

عزیزم بله کسی که ۲۵ سالشه تازه تموم کرده و احتمالا تازه رفته طرح، ولی تو اون تاپیک استارتر صدبار حرف ...

خب ایشون دروغ گفتن و منم دفاع نمیکنم ازشون. فقط خواستم بگم یه شخص ۲۵ ساله، ممکنه پزشک باشه و لزوما قرار نیست کسی که تو طرحه، نتونه برای تخصص بخونه.

واسه پزشکا یعنی اجازه دارن برن تخصص بعد طرحواسه پیراهم یعنی بدون کنکور ارشد اگه جزو استعداد درخشان ...

عزیزم شرایط استریت پزشکا سخته فکز میکنم رتبه دو رقمی کنکور سراسری باید باشن البته دقیق یادم نمیاد ولی همچین چیزی بود فکر میکنم. ولی مشکل اینجاست که اون خانم صدبار حرفاشو عوض کرد، اولش میگفت ۲۵ سالشع و متخصص پوست و مو هست پزشکی عمومی هم چهار ساله ست😂

عزیزم شرایط استریت پزشکا سخته فکز میکنم رتبه دو رقمی کنکور سراسری باید باشن البته دقیق یادم نمیاد ول ...

من او تاپیک نبودم صرفا بخاطر اطلاعات عمومی گفتم که استریت هم ممکنه

بیخیال پی حرف مفت رو نگیر خودت اذیت میشی یه عده نمیدونم چرا دروغ میبافن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها من هزار بار اینجا کارت دانشجویی مو گزاشتم

که دیگه نمیزارم 

پشت کوه هم نبودم که ندونم استریتی چیه که اونم جمعیتی خیلی کمیه آدم هایی هستند که همه جونشون درسه وقت جنگولک بازی ندارن

جهشی خوندن رو هم میدونم

این خانوم اول گفت پوست و مو

بعد فک کرد پزشکی مث لیسانس

بعد کلا از طرح هم بی خبره