2777
2789

چیزای ترسناک گفتین حالا من یه ماجرای قشنگ ولی عجیب تعریف کنم

ما دیشب رفته بودیم حرم و بعدشم بازار رضا چون خیلی راه برگشت شلوغ بود و خیلی راه رفتیم نمیتونستیم سوار بی آرتی بشیم اصلا از بس جمعیت بود 

بقدری پاهام درد گرفته بود طاقتم تموم شده بود واقعا خواستم بزنم زیر گریه من خیلی تحملم بالاست دیگه فک کنید چقدر شرایط بد بود تو دلم میگفتم خدایا یا امام رضا بدادمون برس

دخترمم خیلی خسته شده بود اونم دیگه توان نداشت

دیگه همون جا وسط راه وایسادم و اسنپ گرفتم

بچه ها اسنپی لیفان سفید رنگ بود و زده بود دو دقیقه دیگه میرسه ولی دیر کرد 

سیل جمعیت وما. خسته و اویزون واستاده بودیم یهو یک لیفان سفید رنگ ایستاد و در باز کرد گفت سریع بپرین بالا منو شوهرم از خستگی اصلا به این فکر نکردیم این آقا تو اون جمعیت چجوری فهمید مااییم که اسنپ  گرفتیم که ترمز زد....

یهو دیدم گوشیم زده چهار دقیقه دیگه اسنپ می رسه

ازونورم دیدم شوهرم داره به راننده میگه آقا شماره کارت میدین 

راننده گفت برای چی مگه من مسافرکشم؟ !!!من مسیرم بود دیدم بچه کوچک دارین سوار کردم

یهو شوهرم بهم گفت اسنپو لغو کن

یک آن جفتمون هنگ کردیم

این همه شباهت 

راننده هم ازین  لباس سبزای پلیس داشت کلی ازش تشکر کردیم و اصلا نمی دونین چه حالی بودم من

چجوری میشه دو تا ماشین شبیه هم و ما هر دومون اشتباه کنیم چقدرم مهربون بود راننده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار میخواستم برم مدرسه هرچی وایسام تاکسی و اسنپ منو نگرفت یه آقایی سمند وایساد فکر کردم مسافرکشه نگاه نکردم فقط سوار شدم بعد ک سوار شدم فهمیدم بنده خدا مسافرکشی نیست هیچ مبلغی هم نگرفت منم چون خیلی خسته بودم این آقا یادم موند خودشم هیچ حرفی بهم نزد فقط گفت معلومه شما عجله داری باید برسی 

برگشت به آزادی🕊

چه خبره همه تاپیکا شده خاطرات اسنپ سواری

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من هم به مدت نمیرفتم جایی چون ماشین نداشتم کرایه اسنپ هام زیاد بود یه روز دلو زدم به دریا و رفتم سر کوچه مون یهو دیدم یه اقا نگه داشت گفت من مسیرم اونوره مسافرکش نیستم سوار شدم و اونجام خدامو شکر کردم 

باز چند روز دیگه خونه خواهرم خواستم برم همینجور استرس پول داشتم یه نفر دیگه با اینکه ماشینش پراید وبه مسافر کشا میخورد گفت مسافر کش نیستم 

اینا رو خدا بهمون میرسونع 

خدایا شکرت