2777
2789
عنوان

دلم میخواد زار بزنم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 27 پست
شما چقدر مهربونی😭 مجردم از بدو تولد کلا مشکلات زیادی داشتم خسته شدم واقعا

گلم بهت بگم از بچگی تا حالا چقد بدبختی و مشکلات داشتم و دارم برام زار میزنی ولی ما زنده ایم مجبوریم زندکی کنیم الان تو سنی هستی میتونی خیلی موفقیتا بدست بیاری نشین یه گوشه همش بگو من بدبختم من فلانم بگو خدا رو سکر تن سالم دارم 

کار کن تلاش کن از یه جایی شروع کن فکر کن تازه بدنیا اومدی عزیزم ت ک سنی نداری بخدا ارزومه یبار دیگه برگردم ب این زمان ک تو هستی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بهت بگم از بچگی تا حالا چقد بدبختی و مشکلات داشتم و دارم برام زار میزنی ولی ما زنده ایم مجبوریم ...

خداشاهده من ادم ناشکری نیستم  خدا توی زندگی من تنها کسی بود و هست که داشتم هزاران بار شکرش میکنم  ولی الان سه سال یه چشم خونه یه چشم اشک  بیست و یک سال تمام با گریه گذروندم دیگه چشمام نا نداره جایی رو نمیبینم منم انسان بودم منم ارزو داشتم  اینکه میگید برم کار کنم خودم به فکرش هستم ولی انقد اعتمادم به نفسم پایین انگیزه ندارم میترسم

لا حول ولا قوة الا بالله 
خداشاهده من ادم ناشکری نیستم خدا توی زندگی من تنها کسی بود و هست که داشتم هزاران بار شکرش میکنم ول ...

ریشه همه افسردگیا اعتماد بنفس پایینه گلم اینهمه دختر دیدی چقد بلا ان بخدا زبون دارن سه متر  من ۱۳سالگی بابام فوت شد یه مادر داشتیم ک همیشه خدا خواب بود ما پنح تا خواهر بودیم یه داداش بی رحم درسمون اینقد خوب بود زبانزد بودیم چشت روز بد نبینه داداشمون یه ادم روانی مریض چب میرفت راست میرفت کتک میزد بی دلیل بقران بی دلیل عقده ای بود تا بابام بود جرا نداشت بگه تو بهمون ازمونم خیلی بزرگتر یود یعنی هر کی میومد خواستگاری فقط میخواستیم فرار کنیم از دستش هممون بدبخت شدیم بخاطر اون خدا ازش نگذرع دوتا خوارام رفتن دانشگاه راحت شدن از دستش منم ۱۶سالم بود شوهرم داد درسم نذاشت بخونم وارد یه زندکی شدم چقد داغون بچه بودم زود بچه دار شدم گیر یکی افتادم هزار پله از داداشم بدتر بعد ۱۳سال جدا شدم بخوام بگم ها بعدها چقد زحر کشیدم اینارو گفتم ک بدونی تو تنها نیستی عزیزم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ریشه همه افسردگیا اعتماد بنفس پایینه گلم اینهمه دختر دیدی چقد بلا ان بخدا زبون دارن سه متر من ۱۳سال ...

انشالله از این به بعد حالتون بهتر باشه 😭شماعم سختی زیاد کشیدی 

لا حول ولا قوة الا بالله 
انشالله از این به بعد حالتون بهتر باشه 😭شماعم سختی زیاد کشیدی

تو هم ب خودت بیا عمرتو الکی هدر نده کدبعدا پشیمون میشی