2777
2789
عنوان

با پسره زبون نفهم باید چکار کرد

270 بازدید | 29 پست

آخه یه پسر چقدر می‌تونه زبون نفهم و پررو باشه هزار بار دارم بهش میگم برو بیرون از زندگیم دست از سرم بردار نمیرهه هر چقدر لهش میکنم هرچقدر بد باهاش حرف میزنم رو بهش نمی‌دم یه روز بعد جواب پیامشو میدم ولی اون درجا جواب میده چندین بار که خواستم برم گریه کرد همش میگه بری آه من نمیزاره خوشبخت شی 

خب احمق وقتی نمیخوامت چکار. کنم

شما بگید چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره واقعا این روزا کمتر مردی اینجوری عاشقت میشه از من گفتن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

شاید دوسش داری ک اصرارش اذیتت میکنه

من یکیو دوس نداشتم هی با اکانتای مختلف پیام میدادو همه جوره پیگیر بودم منم ب هیچ جام نبود یا سرکار میذاشتمش یا بلاک میکردم انقدر بلاک میکردم ک دیگ نبینمش هیچجوره.

بعد اون کارما زد کمرم با یکی رفتم تو رابطه ک خیلی دوسش داشتم ی تایمی ک کات کردیم واقعا میخواستم فراموشش کنم پیام ک میداد من حالم بد میشد مث چی زار میزدم اخرشم برگشتم😐 در کل اگ حسی نداری صادقانه بهش بگو و در صورت مزاحمت دوباره کلا ایگنورش کن و اهمیت نده

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
شاید دوسش داری ک اصرارش اذیتت میکنهمن یکیو دوس نداشتم هی با اکانتای مختلف پیام میدادو همه جوره پیگیر ...

بخدا من یه مدت از همه جا بلاکش کرده بودم باز یه جور دیگه پیام میداد صدبار طوری که محترمانه باشه بهش گفتم برو واقعا نمیخوامت همش می‌گفت آه من زندگیتو میگیره مطمئن باش 😐

بخدا من یه مدت از همه جا بلاکش کرده بودم باز یه جور دیگه پیام میداد صدبار طوری که محترمانه باشه بهش ...

اهمیت نده بزار هرچی میخواد بگه خسته میشه ی روز

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰