2777
2789
عنوان

اونایی که دانشجویی شب امتحانی بودن و معدلشونم خوب بود بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 51 پست

سلام مجدد😅

عمومی‌‌‌ها رو واقعاً میشه یک‌ شبه جمع کرد برای ۱۸ به بالا

اگر هم از درس‌‌های معارف اسلامی هست کل دانشگاه هماهنگه پس یه گفت‌وگو با مدیرگروه معارف میتونه بخشی از سوال‌ها رو برات آشکار کنه😂البته به بقیه استادها هم معمولا سوالا رو میدن

بقیه درس‌ها هم معمولاً ازشون جزوه خلاصه هست

ولی در مورد  تخصصی‌ها رشته به رشته‌ فرق می‌کنه و یه وقت‌هایی باید به پاس شدن با ۱۰ هم راضی بود‌.

اگر نخوندی بهتره بیشتر بری سوال کنی اونم از اولین کتاب مرجعی که استاد معرفی کرده چون برای یادگیری از پایه یک شب کمه  

عمر ما عمرانی‌ها که با طاحونی و کاسیمالی سوخت 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مجدد😅عمومی‌‌‌ها رو واقعاً میشه یک‌ شبه جمع کرد برای ۱۸ به بالااگر هم از درس‌‌های معارف اسلامی ...

باورت ون میشه رفتم تاپیک خودتون همین سوال دوباره پرسیدم چون نتونستم تگ کنم😅

درس مدار الکتریک هست ۶۰صفحها پنج هست

گفته شبیه سوالای جزوه میدم

درس حفظی نیست تحلیلی هست.

عمومیام 

یکیش ۷۵تاسوال داده

لونیکی ۶۰تا سوال داده.گفته ازاین ا میدم

باورت ون میشه رفتم تاپیک خودتون همین سوال دوباره پرسیدم چون نتونستم تگ کنم😅درس مدار الکتریک هست ۶۰ص ...

عمومی‌ها رو که صد در صد یک‌ شبه جمع می‌کنی

در مورد مدار الکتریک هم راستش من نمی‌دونم چیه😅

اگر سختیش درحد محاسبات عددی هست میشه یک‌ شبه جمع کرد چون من هیچ وقت یادم نمیره محاسبات رو یک شبه جمع کردم

خیلی بد رفتم این ترم رو روهم جمع شد:///

عمومی که اصلاً برای شب امتحانه 

کلاً یه اختصاصی رو کم خوندی 

اونم اگر خیلی حساسی و فکر می‌کنی حتماً باید بالا بشی حذف پزشکی  کن 

اگر هم میتونی با نمره پایین‌تر کنار بیای که یه درس ۲یا۳ واحدی واقعاً نمره‌‌اش توی ۱۴۴ واحد خیلی تاثیری نداره

عمومی که اصلاً برای شب امتحانه کلاً یه اختصاصی رو کم خوندی اونم اگر خیلی حساسی و فکر می‌کنی حتماً با ...

حیفم میاد حذفش کنم یه سوال جواب دادم استاد ینمره مازاد بهم دادتاحالا یک رو میشم😅

حیفم میاد حذفش کنم یه سوال جواب دادم استاد ینمره مازاد بهم دادتاحالا یک رو میشم😅

خدایی تا حالا همیشه الف بودی؟

الان همین پرنس که پسا دکتری داره معدل لیسانسش زیر ۱۶ هست

بعد تو برای یه دونه درس خودت رو ناراحت می‌کنی دختر ناز ؟🌹

خدایی تا حالا همیشه الف بودی؟الان همین پرنس که پسا دکتری داره معدل لیسانسش زیر ۱۶ هستبعد تو برای یه ...

معدل تاحالا ۱۸/۹۷بوده

نمیخوام زیر ۱۸بیام:/

برای کنکور ارش دتاثیرداره 

معدل تاحالا ۱۸/۹۷بودهنمیخوام زیر ۱۸بیام:/برای کنکور ارش دتاثیرداره

چه رشته ای هستید؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
معدل تاحالا ۱۸/۹۷بودهنمیخوام زیر ۱۸بیام:/برای کنکور ارش دتاثیرداره

ماشاءالله واقعاً باهوش و با استعدادی ❤️❤️❤️

این‌ معدل برای یه رشته مهندسی خیلی عالیه

کدوم دانشگاهی دختر ؟

من از علم و صنعت کارشناسی گرفتم اصلا معدل بالای ۱۸ نداشتیم