2777
2789

کش دارها لبه فرش را میگند جمع میکنه و نازکه ضدآب ها چجوره کلا برا خرید آنلاین پیشنهادتون چی هست؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

من ۵ ساله کشدار دارم.خیلی راصیم.فرشم سفیده و عین روز اول مونده.کی گفته این حرفو که گوشه فرش رو جمع م ...

واقعا؟،چجوری خرید کردید؟نازک نیست؟

میگند شانسی سایز فرشت در میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟،چجوری خرید کردید؟نازک نیست؟میگند شانسی سایز فرشت در میاد

برای فرش ماشینی درست درمیاد.فرش اگه دستی باشه سایزش جور درنمیاددکه بابدسایز فرشتو بگی تا هنون اندازه درست کنن واست.

من انلاین نخریدم نمایندگی داشت تووشهرمون و رفتم خریدم.ما اورمیه هستیم.اگر نزدیکی بگم بری کجا.

اگر نه که باید ببینی توشهرتون کجادهست.به نظرم انلاین نخر چون جنس هاش متفاوته .حتما ببین و بخر.

مال من ایرانی هست و کار تهرانه.جنسش نازکه ولی آب هم که بریزه طول میکشه تا نم بده.سریع بلندش کنی به  فرش نم نمیده.

و حتما دورتادورش کش باشه .من که واقعا راضیم.من که ۵ ساله دارم خاهرم فرشش دستی بود اندازه هاش فرق داشت و سفارش داد براش همون اندازه دوختن.فقط حس میکنم رو فرش دستبافت قشنگ ایستایی نداره میچسبه بهش و یکم کج و کوله وایمیسته.ولی رو فرش من که ماشینیه این مشکلو ندارم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

برای فرش ماشینی درست درمیاد.فرش اگه دستی باشه سایزش جور درنمیاددکه بابدسایز فرشتو بگی تا هنون اندازه ...

ممنون از توضیحات کاملتون🙏