2777
2789

برنامتون چیه

کلاس ثبت نام میکنین؟ 

چه کلاسی؟  کدوم معلم؟ 

من میخوام زیست حنیف عظیمی،

ریاضی آریان حیدری

شیمی فراهانی 

فیزیک هم احتمالا شجاعی بردارم

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دوباره خانواده پول اینارو بهتون میدن؟من واقعا دیگه خجالتم میشه خودم پول ازون بگیرم چون خیلی امسال خرج کردن
البته امسال میرم من

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

زیست فرهمند نیا رو بیشتر پیشنهاد میکنممن هم با عظیمی دیدم هم فرهمندبنظرم فرهمند ساده تر و قابل فهم ت ...

اممم نمیدونم فرهمند نیا ندیدم اما عظیمی ویدیو هاشو ازتلگرام دیدم خوب متوجه میشدم

چجوری دوباره خانواده پول اینارو بهتون میدن؟من واقعا دیگه خجالتم میشه خودم پول ازون بگیرم چون خیلی ام ...

ممن نه سال دوازدهم کلاس رفتم نه امسال ک پشت بودم

خودخوان میرفتم جلو

این اواخر با این معلما اشنا شدم

ویدیو هاشونو از تلگرام دانلود کردم دیدم، یکم درصدام بهتر از پارسال شد اما بازم منو ب چیزی ک میخام نمیرسونه

من دوسالی که گذشت هیچ خرجی واس خانوادم نداشتم از بابت کنکورم، ازمونم نرفتم مشاورم نداشتم

کتاب تست هم سال دوازدهم گرفتم فقط 

البته مشکل مالی نداریم، فقط خودم نخواستم فک کرمخودخوان میتونم ولی نشد 

ممن نه سال دوازدهم کلاس رفتم نه امسال ک پشت بودمخودخوان میرفتم جلواین اواخر با این معلما اشنا شدموید ...

اها خب اره شما خرجی نداشتین
موفق باشیییین

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️