2777
2789

همسر من برای کار رفته مسافرت بمن گفت خونه بمون منم ترسیدم با ی بچه کوچیک رفتم خونه مادرم الان بچه ام با اینکه خیلی مراقبشم چشمش عفونت کرده بردم دکتر پمادو قطره داده دیروز قرمزیش کمتر بود امروز خیلی قرمز تر شده هرموقعه همسرم پیام میده میکم خوبه بهش نگفتم که نگران بشه نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی رو بچه حساسه همه اش پیام میده چیزی رو قالی برنداره دستش کثیف نباشه بنظرتون چیکار کنم میدونم برم خونه ی جنگ در انتظارمه 

بخدا مواظبشم اما نمیدونم چرا اینطوری شد دلم براش کبابه وقتی چشماشو میبینم بنظرتون تا یکشنبه قرمزیش رفته؟و اینکه میترسم از این به بعد خواست بره مسافرت نذاره برم خونه مامانم 

چیکار کنم؟ چی بهش بگم وقتی اومد از مسافرت بخدا تپش قلب گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه حساسیت بی جایی بچه است و عفونت چشم هم ویروسه که پسر منم گرفت حالا چه خونه خودت باشی چه مادرت ویروس بوده دیگه 

به پسر من قطره کتوتیفن و قطره جنتامایسین چشم داد سه روزه اوکی شد

😐

طوری صحبت می‌کنید انگار پرستار بچشی!

بچه‌ی شما هم هست! مریضی هم پیش میاد.

تازه شما باید شاکی باشه که سختی این بیماری رو تنهایی تحمل کردی.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

ویروسه احتمالا . خیلی شایع شده . پسر منم دو سه هفته پیش گرفت 

بگو به شوهرت . بچه مریض میشه دیگه ‌. تقصیر شما چیه؟خیلی نگرانه ۲۴ ساعته بشینه روبه روی بچه مراقبش باشه 😐

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

چرا بچه رو نمیبری دکتتر خب 

بهش بگو از دیروز بیدار شدم بچه چشمش قرمز شده امدم خونه مادرم بردیم دکتر پماد داد ولی میترسم مریض بشه بچه اینطوری بگو بگو ووقتی دیدم بچه قرمز شده چشمش امدم خونه مادرم 

برو خونتون و یک روز قبل اومدنش اگه خوب نشه که بعید میدونم بگو بچه چشمش حساسیت کرده میبرم دکتر ..چرا شوهرت نمیزاره بزی خونه مامانت ؟اگه بچه اونه بچه شمام هست نامادری نیستی که ازش بترسی ‌‌یبار جدس جوابشو بدی که من مواظبشم ولس خواه ناخواه ممکنه بچه مریض بشه پس بهم فشار نیار میشینه سرجاش