2777
2789
عنوان

یه سوال

67 بازدید | 10 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست خونه اش قدیمی باشه بعد تابستون جونور بزنه بیرون؟؟

سوالم اینکه اگه تابستون جونور ببینین میتونین بکشین حتی اگه از جونور بترسین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم بزنید.

سلام عزیزم ما خونه مون قدیمی و حیاط دارم هست تیر ماه پارسال بابام واسه محرم حیاط و حموم wc رو با اسید شست که سفید بشه ولی یادمه حموم بعدش مورچه زد بیرون بعد مامانم چند ساله مداحه و محرم صفر بیشتر روضه اس ۱۰ ۱۲ روز خودش تو دهه اول تو خونه روضه داره بعد من اون دو ماه بیشتر تنهام یعنی اگه داداشم بره بیرون بیشتر تنهام و خدا خدا میکنم جدنور هیچ جا نبینم چون نمیتونم بکشم کلا خیلی استرسیم 

سلام عزیزم ما خونه مون قدیمی و حیاط دارم هست تیر ماه پارسال بابام واسه محرم حیاط و حموم wc رو با اسی ...

سلام عزیزم. 

از مغازه‌هایی که سموم کشاورزی می‌فروشند، یک سم قوی مخصوص آفات و حشرات بگیرید. با غلظت بالا همه جای خونه رو بزنید. حتی حیاط رو هم می‌تونید بزنید.

ریشه‌ی حشرات می‌خشکه!

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

سلام عزیزم. از مغازه‌هایی که سموم کشاورزی می‌فروشند، یک سم قوی مخصوص آفات و حشرات بگیرید. با غلظت با ...

عزیزم خونه ی ما خیلی قدیمیه بابام با اسید شست مورچه زد بیرون چه برسه سم چیکار کنم باید بگذرونم دیگه

عزیزم خونه ی ما خیلی قدیمیه بابام با اسید شست مورچه زد بیرون چه برسه سم چیکار کنم باید بگذرونم دیگه

اسید در لحظه می‌کشه ولی خاصیت دور کنندگی و ماندگاری نداره.

روشی که گفتم روی منازل سازمانی ساخت دهه‌ی ۴۰ و ۵۰ جواب داده.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

اسید در لحظه می‌کشه ولی خاصیت دور کنندگی و ماندگاری نداره. روشی که گفتم روی منازل سازمانی ساخت دهه‌ی ...

بابام اینجارو فکر کنم سال ۷۰ خرید و فکر کنم ۱۰ سال قبلش ساخته بودن به مامانم میگم به بابا بگو اسید نزنه واسه محرم چیکار کنم پدرم در میاد