2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال راجب نماز

68 بازدید | 15 پست

من کلا آدم مذهبی نیستم اعتقاد دارم که بعضی جاهای قرآن درسته ولی نه همش خدارو باور دارم ولی به نماز خوندن اعتقاد ندارم چون باید نمازم باید فقط برای رضای خدا باشه ولی من وقتی نماز می خونم اصلا حس سبکی ندارم بیشتر سرم درد میگیره شایدم تلقین می کنم برا همین نماز و کنار گذاشتم اما الان به شدت به کمک نیاز دارم مخصوصا خدا ولی هر چی صداش می زنم کمکم کن حس می کنم کمکم نمی کنه اگه من نماز بخونم خدا کمکم می کنه؟ 

نماز از روی اخلاص و فقط و فقط برای خدا و واقعا با دل خوش  تو رفع بلا خیلی موثر هسته حتی صبر رو زیاد می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداهرکاری گفت بکنید و نکنید فقط بخاطرخودمونه

همین نمازهم   هم ازنظر روحی هم جسمی به نفعمونه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

شروع کن برو سمتش ، بله کمک می‌کنه خدا 

اما شمام سعی کن کم کم آشتی کنی باهاش 

باید وقتی میری سمت خدا کتابش هم قبول داشته باشی عزیزم 

قطعا زندگیت تغییر می‌کنه شروع کن بخون آفرین 

و کم کم سعی کن نماز رو بخاطر خودش بخونی نه خواسته هات 

همه اینا رو آروم آروم شروع کن 

قطعا خداوند دوستت داشته ک به دلت انداخته بری طرفش و محتاجش بشی وگرنه هیچوقت بیادش نمیفتادی 

میتونی بگی؟ یکم از ابهام دربیاد؟

خیلی زیاده اولیش تنهاییه بعدش هرکاری کردم خوب بشم فایده نداشت حتی پیش تراپی هم رفتم ولی جواب نداد خیلی نشخوار فکری داشتم الان بهتر شده ولی بازم دارم تاوان اونو پس میدم در کل دارم تاوان اشتباهات روانی که داشتم و پس می دم چون توی یه سن حساس تفکرات پوچ و اشتباهی داشتم 

خیلی زیاده اولیش تنهاییه بعدش هرکاری کردم خوب بشم فایده نداشت حتی پیش تراپی هم رفتم ولی جواب نداد خی ...

نذر کن ب نظرم. البته نماز حال خوب کنه ولی اینو ی حالت شرط برای مداوا قرار نده. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ولی حس می کنم الکیه من تا حالا کسی رو ندیدم نذر کنه جواب بگیره

من نزد باور بنده ی خویش هستم اگر مرا خوب بداند با خوبم اگر مرا بد بداند با او بدم( نقل ب مضمون حدیث قدسی. عینشو یادم نیست) ضمنا حکمت و مصلحت الهی رو هم در نظر بگیر. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام