2777
2789
عنوان

داداشه بیشعوره خره گاوه نفهمم سرماخورده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 19 پست
بخدا سرفه میکنم انگار بچه تو شکمم داره کنده میشه خیلی بده نمیدونی که

کیسه اب گرم بذار 

من ی حوله میذارم روبدنم ب ی نفر میگم اتوبکش رو حوله روی هرجای بدن ک دردمیکنه 

پودربادوم توی اب جوشم خوبه

ازوقتی هرروز صبح تخم اب پز میخورم خیلی کمتر سرماخوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده همین بوده ،از زمان نوه نتیجه های ادم و حوا تا الان ،داداشا بیشعور و خر و گاو کفاثت بودن وخواهر ها هم لوس و نونوررررر😐

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

رضاها هم خاله زنک وعلاف

ممنونم ابجی گلم نظرتون محترم،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،