2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

228 بازدید | 36 پست

دوستان من زیر چونم و روی چونم موهای سیاه ضخیم زده 

اولش کم بود ولی الان خیلی زیاد شده 

علاوه بر این ریزش مو دارم 

چاق هم شدم شدیداً ، اصلا پرخوری و شیرینی و اینا ندارم 

گاهی وقتا 

ولی نمی‌دونم چرا هر روز چاق تر میشم 

نمی‌دونم درسته یان 

ولی تصمیم گرفتم غذامو خیلی کمتر کنم سعی کنم پیاده روی برم ، البته از ی هفته دیگ 

من کنکوری هم هستم و همیشه خونم 

قهوه بدون شکر هم هر روز میخورم 

و اینکه می‌خوام از دمنوش نعنا فلفلی استفاده کنم هر روز با گل سرخ 

علاوه بر این فست هم داشته باشم 

و صبحا دانه چیا با آبجوش و گاهی با خاکشیر بخورم 

البته اب جوش و من هر صبح میخورم 

و اینکه مرغ هم کم کنم و شیرینی رو کاملا قطع کنم 

شما پیشنهادی ندارید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بیماری درمان نداره متاسفانه 

اما با کنترل کردن یسری از علائمش کمرنگ تر میشن

کنکوری هستی درک میکنم شرایطتو

ولی سعی کن بعد از کنکور بری باشگاه حتما 

مصرف قندو شکرم حذف کن 

حتما حتما زیر نظر ی پزشک باش 

ببین سعی کن تو همون خونه روزانه درکنار درس یکمی ورزش و حرکات ورزشی بکنی که بدنت تحرک داشته باشه . الان که درس میخونی نمیخواد بری تو رژیم سخت و اینا چون فعلا نیاز داری به مواد غذایی ولی ورزش داشته باش. یه سوال پریود هاتم نامنظمخ؟

موفق باشی ان شاالله مشکلت برطرف بشه . قهوه رو کمتر کن و به مرور حذف کن . درکنار اینا دانه شنبلیه بجوشون یا پودر کن بخور خیلی خوبه مثل قرص متفورمین عمل میکنه قندو کاهش میده . سویق جو هم همینطور هم لاغر کننده ست هم برای قند و کبد خوبه .

منم کیست دارم یرای من خیلی شدیده در حدی کرمخیواستن منو عمل کنن دارم دارو مصرف میکنم . حتما ورزش باید کنی ورزش علاج دردشه . و دکتر طب سنتی هم برو خیلی تاثیر داره خیلی

من چهل روزه پریودم ....بخاطر کیست. زخامت دیواره رحمم زیاد شده و اگه دارو جواب نده عمل میکنن

من زیاد هم شیرینی نمی‌خورم ، خیلی کم شاید هفته ای یبار ولی اونم سعی میکنم کمتر کنم

منم‌تنبلی دارم واقعا اشتباه کردم دارو خوردم موی زائد بدنم بیشتر شد هیج تاثیری هم نداشت الان نمیخورم واقعا خوبم ولی خب من شیرینی میخورم زیاددد

کاش من همه کسانی بودم که نگاهت میکنند..:)