2777
2789
عنوان

رو بدن گربم قیر ریخته شدههه😭😭😭

185 بازدید | 17 پست

بچه ها من فقط نگهشون میدارم ماله من نیستن وحشی ان میرن و میان 

امروز اومده کل پوست پشتش پره قیرههه بعد چون دهن انداخته تمیزش کنه دهنش هم چسبیده کلا اوضاعش خیلی بده چجوری پاکش کنم ؟ یا چیکارش کنم؟ میمیره؟😭😭😭😭😭

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چت جی پی تی 

قیر اگر به بدن گربه چسبیده باشه، نباید با مواد شیمیایی قوی یا نفتی پاک بشه چون برای پوست و سلامت گربه خطرناکه.

برای پاک کردن قیر از بدن گربه می‌تونی از این روش‌ها استفاده کنی:

1. **روغن نباتی یا روغن زیتون:**

مقدار کمی روغن رو روی قیر بذار و به آرامی ماساژ بده تا قیر نرم و جدا بشه. بعد با آب ولرم و شامپوی مخصوص حیوانات بشور.

2. **شامپوی مخصوص حیوانات:**

بعد از نرم شدن قیر با روغن، با شامپوی مخصوص گربه‌ها بشور تا کاملاً پاک بشه.

3. **آب گرم و صابون ملایم:**

اگر روغن در دسترس نیست، می‌تونی از آب گرم و صابون ملایم (مثل صابون بچه) استفاده کنی ولی مراقب باش آب زیاد گرم نباشه.

**مهم:**

* هیچ‌وقت از بنزین، تینر، الکل یا سایر مواد شیمیایی قوی استفاده نکن چون برای گربه سمی و خطرناک هستند.

* اگر قیر خیلی گسترده یا محکم چسبیده و با این روش‌ها پاک نشد، حتماً به دامپزشک مراجعه کن.

اگر دوست داری، می‌تونم راهنمایی‌های بیشتری درباره مراقبت از گربه و پاک کردن لک

ه‌های سخت بهت بدم.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

زحمت بکش ببر دامپزشک ! یا از داروخونه بپرس یا انلاین دامپزشک پیدا کن

اینو با ادبت هم میتونی بگی زورت نکردم بپری تو تاپیک

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

ببرش دکتر

اخه چجوری میخواد پاکش کنه

چت جی پی تی قیر اگر به بدن گربه چسبیده باشه، نباید با مواد شیمیایی قوی یا نفتی پاک بشه چون برای پوست ...

اولیش خوبه ولی وحشیه فک نکنم بزارهه

چت جی پی تی قیر اگر به بدن گربه چسبیده باشه، نباید با مواد شیمیایی قوی یا نفتی پاک بشه چون برای پوست ...

اوه، وقتی قیر وارد دهان گربه شده، خیلی مهمه سریع و درست اقدام کنی چون قیر می‌تونه سمی و خطرناک باشه اگر بلعیده بشه.

اینجا چند نکته خیلی مهم:

1. **سریع به دامپزشک مراجعه کن:**

اگر قیر تو دهان گربه هست، بهترین کار مراجعه فوری به دامپزشکه. اونجا می‌تونن قیر رو به‌طور ایمن و تخصصی پاک کنند و مراقبت‌های لازم رو انجام بدن.

2. **هیچ‌وقت خودت تلاش نکن قیر رو با دست یا مواد شیمیایی پاک کنی:**

چون ممکنه گربه رو مضطرب یا تحریک کنی و قیر بیشتر وارد بدنش بشه.

3. **اجازه بده گربه دسترسی به آب داشته باشه:**

شاید بتونه کمی آب بخوره ولی مواظب باش زیاد نخوره چون ممکنه حالت تهوع یا مشکل ایجاد بشه.

4. **نگذار گربه خودش قیر رو لیس بزنه:**

چون بلعیدن قیر می‌تونه مشکل‌زا باشه.

---

خلاصه: تو این وضعیت حتماً سریع گربه رو پیش دامپزشک ببر تا بهترین مراقبت و درمان انجام بشه.

اگر دوست داری، می‌تونم راهنمایی کنم برای مراقبت‌های بعد از مراجعه یا سوا

لات مربوط به سلامتش.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

به این سادگی که پاک نمیشه ببرش دامپزشکیا با یه شماره ای تماس بگیر بیان ببرنش هرچند فکر نمیکنم رسیدگی ...

نه نمیتونم بدم دسته کسی باید فردا خودم ببرم ولی وحشیه باز گذاشت رفت تازگیا می‌ره یکی دو روز دیگه پیداش میشه اون یکی هم امروز رفته کل بدنشو سیاه کرده اومده نمی‌دونم رفته تو کدوم اسغالدونی

اوه، وقتی قیر وارد دهان گربه شده، خیلی مهمه سریع و درست اقدام کنی چون قیر می‌تونه سمی و خطرناک باشه ...

وای مرسی