2777
2789
عنوان

خانم های عزیز خواهش میکنم بی بی چک مدیکور نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 41 پست
من دو ماه پیش خواستم از این سایت بخرم زنگ زدم گفتن مدیکوره خوب شد نخریدم

بزار حذفش کنم‌پس

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان جدیدا هرکی میزاره مثبت کاذب عزیزم

اره ولی بنظرم اینجور مواقع لقاح میشه ولی نمیمونه من مدیکور تو کم ترین بتا نشون داد هاله داشت که آزمایش رفتم بتام کم بود بعدش بالاتر رفت 

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
اره ولی بنظرم اینجور مواقع لقاح میشه ولی نمیمونه من مدیکور تو کم ترین بتا نشون داد هاله داشت که آزما ...

تو این مدت بالای صد کاربر استفاده کردند یا خراب بوده یا منفی یا مثبت کاذب تو باقی مدل ها این‌مشکل نبوده گلم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
باشه یه مارک خوب معرفی کنین

لینک گذاشتم 

آخه اکثر داروخونه ها مدیکور دارن .من یه بار کلی گشتم غیر از مدیکور فقط مارک روژانو پیدا کردم تو دارو ...

لینک گذاشتم 

تو این مدت بالای صد کاربر استفاده کردند یا خراب بوده یا منفی یا مثبت کاذب تو باقی مدل ها این‌مشکل نب ...

خخخخ آقا باشه من حرفمو پس میگیرم ولی من از مدیکور راضی ام😜

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

والا من خودم دیجیتال داشتم که صد در صد بود نمیدونم تو ایران دارن یا نه چون به دوستانم گفتم ندیدن ...۱۰ تا نوار تست داشت خیلی دقیق اند 

از بس تو این چند ماه تاپیک  خطای مدیکور خوندم امروز گفتم بزار تاپیک بزنم نخرند 😅😁