2777
2789
عنوان

فیلم ایرانی خوب مثل برادان لیلا

115 بازدید | 22 پست

یا مثل شنای پروانه  این فیلما خیلی دوس داشتم  قشنگ بودن   اگرم طنز مثل هفتاد سی   یذ فسیل  که خیلی خوب باشه سراغ دارید معرفی  کنید 

فیلمای  طنز بخارست  قیف   سال گربه   و.... واقعا چرت بودن

💕 F💕

ابد و یک روز 

متری هشت و نیم 

مغز های کوچک زنگ زده ،البته یکم خشنه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاک قرمز هم خوب بود 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
سلام مشکل رودتون از استرس بود ؟ پربیوتیک از چه برندی خوردین ؟

نمیدونم مشکل روده از چیه  همین الانشم  گهگداری  میزنه بالا اسهال میشم   اما مثل سابق نمیشم    مثلا پارسال  هر روز اسهال بودم و حالم خراب بود  الان  حالم بهتره و کم اسهال میشم   

اسم پروبیوتیکم    بیو ای بی اس

💕 F💕

اسهال داعم اینام خوردم فایده نداشت

چند وقته اینجوری؟ 

منم ماه ها  اسهال  بودم   پدرم  در اومد

مبریکس  یدونه شب یذوته  صب بخور مترونیدازول هر هشت ساعت   تثریبا بیست روز ادامه  بده  بعدش  پروبیوتیک شروع  کن روزی  یدونه   

سعی کن  فعلا برنج  بخوری  همه وعده های غذلرو برنج  خیلی سفت  میکنه

💕 F💕

اسهال داعم اینام خوردم فایده نداشت

من دو سه ماهه  از شرش  خلاص  شدم   واقعا  منو  از زندگی  سیر کرده  بود 

بگرد دکتر خیلی خوب پیدا کن  خیلی از دکترا  الکی ان  مسخره ها  ولی دکتر کاربلد درمانت دیکنه   اگر  تهرانی  برو  پیش  محمود رضا هاشمی

💕 F💕