2777
2789

اقا من نمیدونم اشتباه کردم یا نکردم 

چند وقت پیش شوهرم برای اینکه مغازشو بزرگ و به روز کنه و عالی پول کم داشت بهم گفت طلا هاتو بفروش بده من برات ۳ سال دیگه میخرم 

بهش ندادم خواهرم گفت نده خودتو بدبخت نکن اینجور که فهمیدم خیلی خیلی بهش بر خورد خیلی دلش شکست میگفت از هر کی انتظار داشتم از تو انتظار نداشتم 

بعد رفت پیش مادرش اینجور که فهمیدم صحبتش تموم نشد مادرش طلا هاشو در اورد داد بهش بعدا بهش گفت هر موقع داشتی بده 

نگو شوهر من خیلی احساسی شده و بهش شوک وارد شد الان که وضعش خوب شد رفت برا مادر شوهرم طلا خرید همینارو بعد براش ۲۰۶ هم خرید من دارم میمیرم 

بهش گفتم چرا برا اون خریدی 

گفت من از تو خواستم ندادی و هیچ نقشی تو پیش رفت من نداشتی گفت مادرم داد و تونستم پیشرفت کنم و پول پیشرفتمو بهش دادم اگه نمیداد که ۲۰۶ خبر نبود 

گفت تو برو با طلا هات بمیر و خوش بگذرون گفت دیگه از چشم من افتادی گفت من تیلیاردر هم بشم برا تو یک گرم که سهله یک مثقال طلا هم نمیخرم 

گفت لیاقت محبت منو نداری در حد من نیستی 

گفت لیاقتت همون طلا هاتن برو با طلا هات زندگی 

کن 

گفت تازه طلاهاتم برا من ان خودت نخریدی که من واسه تو خریدم 

یعنی خیلی دلش پر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجورایی حق داره ولی دیگه داره زیاده روی هم می‌کنه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دلم براش سوخت 

با اینکه اینجا همه مثل خواهرت فک میکنن ولی من بودم میدادم تا الآنم بارها طلامو برا کار شوهرم فروختم یه مقدار کمشو جبران کرده پول شش ماه کار کردنشو هیچی برا خودش نخرید داد برا من طلا وقتی خودش خریده من چطوری بگم نمی‌دم بلاخره آدم اینجور وقتا باید پشت شوهرش باشه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

وقتی کمکی میشه، توی برد و‌ باخت همه باهم شریک هستن. اگر پولی که از فروش طلای مادرشون بدست آورده بودن و متضصر شده بودن، شما همچنان همچین حسی و داشتید؟ 

ریسک پذیری اسمش هست. 

مگه شوهرت رو نشناختی ؟فکر میکردی اگه طلاهات رو بفروشی دیگه برات نمیخره؟اگه سابقش خرابه شما حق داشتی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

فقط درصورتی کارت توجیه داشته که قبلا بدقولی یا بیمسئولیتی ازش دیدی

درغیر این صورت هم به خودت بدکردی هم به شوهرت

حالا خواهرت رو چ حساب گفته نده خودتو بدبخت نکن؟ یعنی بدونه طلاهات ممکن بود بدبخت بشی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜