2777
2789

سلام به همه‌ی خانم‌های گل، مهربون و باصفا! 🥰

اومدم چند تا نکته‌ی ریزه‌میزه نجس پاکی بگم که شاید توی زندگی روزمره‌تون به دردتون بخوره و از شر اون وسواس‌های الکی راحت بشید!

بخدا خدای ما انقدر‌ تو این زمینه راحت گرفته ولی ما میخوایم همه چی رو به خودمون سخت کنیم🤦 می‌دونم وسواس یه کم لج‌باز و قلقلیه، ولی اینا می‌تونه یه ذره کمک کنه تا با خیال راحت‌تری زندگی کنید:

نیت غسل: “چی بگم؟” 🤦‍♀️ بس کن! 😜

خیلی از ما خانوما، سر نیت غسل حساس می‌شیم. همش فکر می‌کنیم باید یه جمله‌ی خاص بگیم و اگه نگیم، غسلمون باطله! 🤯 بابا، بیخیال! لازم نیست جلوی آینه، شعر و دکلمه بخونی! 🎤 همین که تو دلت بدونی “من دارم برای پاک شدن از فلان چیز غسل می‌کنم” کافیه! 😉

مثال: مثلاً برای غسل حیض، تو دلت بگو: “من دارم برای پاک شدن از عادت ماهانه، غسل می‌کنم!” 💖 نیازی به تکرار و وسواس نیست!

👇👇👇

ادامه در کامنت ها

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

همه چیز رو نجس نبینیم : “نکنه نجس شده؟” 🧐 بسه دیگه! 😇

تا زمانی که نجاست (مثل خون، ادرار، مدفوع و…) رو با چشم خودت ندیدی، همه‌چی پاکه! ✨ لازم نیست همه جا رو با ذره‌بین بگردی ببینی کجاش نجس شده! 🔍

مثال: بچه‌ت پوشکش نَم داده و رو فرش راه رفته؟ 👶 تا وقتی ندیدی فرش به چشم نجاست گرفته، نگو فرش نجس شده و لازم نیست بشوری! خودتو اذیت نکن! 💖

نکته‌ی مهم: شک کردن به نجاست، شما رو نجس نمی‌کنه! پس با خیال راحت زندگیتو بکن! 😊

آب قلیل: “آب کمه، چه کنم؟” 💦 راه‌حل هست! 😉

نگران نباشید! برای پاک کردن نجاست از روی فرش و…، لازم نیست حتماً آب لوله‌کشی رو باز کنید و کلی آب هدر بدید! 😥 با همون آب بطری، آب قلیل، هم می‌تونید این کارو بکنید! (البته یه روش خاص داره، حواستون باشه و از مراجع تقلیدتون بپرسید 😉).

مثال: یه لکه‌ی کوچیک روی فرش افتاده و شما مطمئنید نجسه؟ با آب قلیل (مثل آب بطری ) میشه پاکش کرد! نیازی به شستن کل فرش نیست! 💖

یک بار آب بریزی کافیه🤦✅

برای طهارت گرفتن عشقم همینکه یک بار آب کر بریزی پاک میشه لازم نیست دست بکشی وخیال کنی هنوز پاک نشدی 🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه‌چی پاکه: “شک دارم، چی؟” 🤷‍♀️ پاکه! ✅

خانم‌های گل، اصل اینه که همه چیز پاکه! 💖 مگر اینکه خلافش ثابت بشه! یعنی خودتون با چشمتون یا از روی اطلاعات قطعی متوجه بشید که یه چیزی نجس شده. اگر شک کردید که فلان چیز نجس شده یا نه، باید بگید “پاکه!”. اینو من نمی‌گم، خدا گفته! پس راحت باشید و الکی به همه‌چیز شک نکنید! 😉

مثال: دستتون به چیزی خورده و شک دارید که نجس بوده یا نه؟ بگید پاکه! با خیال راحت برید سراغ کارتون. 😇

یه خواهش خیلی مهم: 🙏 بیاید آب رو الکی هدر ندیم! 💧 توی این روزای گرم و کم‌آبی، واقعاً حیفه که به خاطر وسواس و تصورات اشتباه، آب رو الکی هدر بدیم. بیاید با رعایت این نکات، هم به پاکیزگی خودمون اهمیت بدیم و هم در مصرف آب صرفه‌جویی کنیم! 💖

دوستون دارم یه عالمه! 😍 امیدوارم این نکات کوچولو، زندگی رو براتون آسون‌تر کنه! اگر سوالی داشتید، با کمال میل پاسخگو هستم. 🥰

فقط یه نفر دستش به من بخوره میرم لباسمو عوض میکنم 🥺قبلا اینجوری نبودمم

عشقم اینجوری نکن چرا؟ چون فکر میکنی لباست نجس شده یاچی؟

البته ادرار رو با آب قلیل مخصوصا خانوما ۲بار باید آب بریزن

آره گلم این بستگی به نظر مراجع داره👌بعضی ها گفتن دوبار

کلا یه اصله همه چیز هایی که در حالت عادی پاک ان 

در همه حال پاک هستن مگر خلافش ثابت بشه 

مثلا فرش که به خودی خودش نجس نیست نظر به پاکیش داری 

مگر یقین پیدا کنی که نجس شده

با این فکر زندگی خیلی راحت تره 

فکر میکنم کثیف شده حتی کسی تو اتاقم راهش نمیدم که اتاقم کثیف نشه

آها پس مال نجس پاکی نیست ولی وسواس علاوه بر افکار تغذیه هم خیلی روش موثره سعی کن سردی نخوری وعطر گل نرگس استفاده کن مغز رو گرم میکنه وهمچنین کندر