2777
2789

سلام 

مهمون برام اومد و متاسفانه مریض بودن 

پسرم از دیشب یهو صداش خروسک شد سرفه و خلط شدید تب بالا دلدرد و تهوع داره 

همش بیحاله صبحم بردم دکتر اسپری و شربت سرفه اینا داده 

لطفا برای سلامتیش یه حمد به نیت شفا بخونید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان ازاین مهمونای بی فکرباباوقتی بچه ات مریضه،طرف هم بچه کوچیک داره چرامیری خونش!!!!!اونم باویروسای ...

تا اومدن و بچشو دیدم راستش خیلی ناراحت شدم اخه بچه چه گناهی داره که باید جور بی فکری اینارو بکشه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

آخ عزیزم،آخه آدم مریض مهمونی میره

اگه سرفه هاش خلط داره شیره حمومو یه ربع باز بزار بخار بیوفته ببرش تو حموم چند دقیقه بمونه سرفه هاش راحتتر خارج میشن

پسر منم یه ماه درگیر سرفه بود اینجوری بهتر شد

آخ عزیزم،آخه آدم مریض مهمونی میرهاگه سرفه هاش خلط داره شیره حمومو یه ربع باز بزار بخار بیوفته ببرش ت ...

حتما عزیزم ممنونم 

بردم صبح تو درماتگاه با نبولایزر و داروی سالبوتامول براش بخور گذاشتن منتها بخاطر تب و دلدرد بی اشتهاس همش بیحاله 

حتما عزیزم ممنونم بردم صبح تو درماتگاه با نبولایزر و داروی سالبوتامول براش بخور گذاشتن منتها بخاطر ت ...

نگران نباش پسر منم دقیقا همین بود من هندونه میدادم بهش 

چون تب آب بدنو کم میکنه باید هر طور شده جبران بشه،دوغ خوش نمک و هندونه خوبه براش 

وای یطوری گفته شفای پسرم دعا کنید  فکر کردم خدایی نکرده چه اتفاقی افتاده  سرما خوردگی و ویروس پیش میاد دیگه 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
وای یطوری گفته شفای پسرم دعا کنید فکر کردم خدایی نکرده چه اتفاقی افتاده سرما خوردگی و ویروس پیش می ...

ببخشید مزاحم شما شدم 

انشاا.. خوب بشه گلم چار تخم بده خروسک رو زودتر درمان کن

ممنونم حتما

ببخشید مزاحم شما شدم

نه عزیزم دعام کردم

ولی اتفاقای متفی رو بزرگ نکن واسه خودت که بیشتر جذب سن منطورم این بود عنوان تاپیکو بهترم میشد نوشت

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.