moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 عنوان مامانا میشه برای پسرم نفری یه حمد به نیت شفا بخونید 116 بازدید | 18 پست سلام مهمون برام اومد و متاسفانه مریض بودن پسرم از دیشب یهو صداش خروسک شد سرفه و خلط شدید تب بالا دلدرد و تهوع داره همش بیحاله صبحم بردم دکتر اسپری و شربت سرفه اینا داده لطفا برای سلامتیش یه حمد به نیت شفا بخونید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚 1404/03/15 | 18:44 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 خوندم خیر ببینیا لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 34705 امان ازاین مهمونای بی فکرباباوقتی بچه ات مریضه،طرف هم بچه کوچیک داره چرامیری خونش!!!!!اونم باویروسای عجیب غریب الان!! وخدایی که بشددددت کافیست❣
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1669 خوندم وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 امان ازاین مهمونای بی فکرباباوقتی بچه ات مریضه،طرف هم بچه کوچیک داره چرامیری خونش!!!!!اونم باویروسای ... تا اومدن و بچشو دیدم راستش خیلی ناراحت شدم اخه بچه چه گناهی داره که باید جور بی فکری اینارو بکشه لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 خوندم خیر ببینید لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
Aryan_jojo عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 3384 آخ عزیزم،آخه آدم مریض مهمونی میرهاگه سرفه هاش خلط داره شیره حمومو یه ربع باز بزار بخار بیوفته ببرش تو حموم چند دقیقه بمونه سرفه هاش راحتتر خارج میشنپسر منم یه ماه درگیر سرفه بود اینجوری بهتر شد
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 آخ عزیزم،آخه آدم مریض مهمونی میرهاگه سرفه هاش خلط داره شیره حمومو یه ربع باز بزار بخار بیوفته ببرش ت ... حتما عزیزم ممنونم بردم صبح تو درماتگاه با نبولایزر و داروی سالبوتامول براش بخور گذاشتن منتها بخاطر تب و دلدرد بی اشتهاس همش بیحاله لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
Aryan_jojo عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 3384 حتما عزیزم ممنونم بردم صبح تو درماتگاه با نبولایزر و داروی سالبوتامول براش بخور گذاشتن منتها بخاطر ت ... نگران نباش پسر منم دقیقا همین بود من هندونه میدادم بهش چون تب آب بدنو کم میکنه باید هر طور شده جبران بشه،دوغ خوش نمک و هندونه خوبه براش
brown_eyes عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5704 وای یطوری گفته شفای پسرم دعا کنید فکر کردم خدایی نکرده چه اتفاقی افتاده سرما خوردگی و ویروس پیش میاد دیگه این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 وای یطوری گفته شفای پسرم دعا کنید فکر کردم خدایی نکرده چه اتفاقی افتاده سرما خوردگی و ویروس پیش می ... ببخشید مزاحم شما شدم لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
moon74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9523 انشاا.. خوب بشه گلم چار تخم بده خروسک رو زودتر درمان کن ممنونم حتما لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
brown_eyes عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5704 ببخشید مزاحم شما شدم نه عزیزم دعام کردمولی اتفاقای متفی رو بزرگ نکن واسه خودت که بیشتر جذب سن منطورم این بود عنوان تاپیکو بهترم میشد نوشت این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.