2777
2789
عنوان

ببینید چه عادی سازی کردن که یه ابلهی توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
اون مانتو یک تومنی بیاری دو بار بشوریش یا اتو بزنی بار سوم دیگه نمی تونی بپوشی. بعدم جنسش توی تنت بو ...

البته من چادریم مانتوهایی ارزون قیمت میخرم زیادم برام میمونه تونیک ومانتوزیرچادروعبام میپوشم گرون نمیخرم ولی خوب دیدم یه تومنی دوتومنی جنسشون هم خوب بوده خدایی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو روز میام نی نی سایت بحث این ۱۲ میلیونه؛ چقد تعجب آور خب زندگیا ؛ درآمدا ؛ سلیقه ها ....متفاوته

هر چقدرم متفاوت باشه باید بفهمه که گرونی بیداد می کنه و اینجوری نگه. اصلا یه دونه کبریت الان چند؟ با هزار تا تومن کشورت برو ببینم یه دونه کبریت بهت میدن. پس دیگه چه ربطی به اختلاف طبقاتی داره؟ اینجا اصلا بحثمون بحث اختلاف طبقه و قشر نیست. بحث اینه که یک شیشه سس یا یک دونه روسری نباید قیمتی باشن که الان هستن. حالا فکر کن من 100 تومن در ماه درآمدمه شما 60 تومن

بنظرم چیزارزون بخری بهتره آخه مانتوبایدهمیشه بخری هردوسه ماه بایدخریدچراگرون میخریدعزیزای دل

همه چیز که مانتو نیست. مواد غذایی چی؟ مثلا می شه بگی خیار ارزون غیر ارگانیک گندزده از وانت های دور میدون بخرم کیلو 20 تومن بهتره تا خیار مغازه که کیلو پنجاه تومنه؟ فکرشو کردی بعد مدتی سرطان روی شاخته؟

تازه شم من می گم همون مانتوشم یا کفششم وقتی جنس خوب نپوشی هر جور شده آسیبشو می بینی. خیلی فرق یه مانتوه که موادش تماما نخیه تا یه مانتویی که به خاطر مواد پلاستیکیش بوی عرق می گیره زود و به خاطر رنگ غیر طبیعیش رنگ پس میده و از نما و حالت میفته

سوتین من خیلی معمولیش رو دیدم الان دیگه ۳۰۰ تومنه

ولی بله معمولی معمولی شم مغازه ها بری بخری همین کف 300 تومنه. یه دونه شورت معمولی شده 80 تومن. بعد دیگه اون جنسی نیست که مثلا همون شرکت دو سال پیش میداد دستت

البته من چادریم مانتوهایی ارزون قیمت میخرم زیادم برام میمونه تونیک ومانتوزیرچادروعبام میپوشم گرون نم ...

عرض کردم بحث فقط بحث مانتو نیست. وقتی از اقتصاد حرف می زنیم با همه مؤلفه هاش می گیم نه فقط مانتو و کفش گرون یا گرونتر. شما این قانونی که برای اقتصاد پوشاک خودت در نظر گرفتی برای اقتصاد خوراکت نمی تونی در نظر بگیری. اونجا دیگه ضرر می کنی بخوای با همین فرمون مانتو خریدنت پیش بری. یعنی اصلا نمی شه

میدونم هست به درد بخور نیسهمین ۳۰۰ هم خریدم چند بار بشوری خراب میشه

دقیقا اینو کاش اون کاربری بخونه که می گه نمی دونم فلان لباس ارزونم هست و شما خودتون گرون می خرید و این حرفها

من خودم کارمندم بعد از ۸ ساعت کار در روز ماهی میگیرم ۱۵. بعد هم واقعا منم حرف استارتر رو قبول دارم وضعیت اقتصادی ۷۰ درصد جامعه خرابه و مردم باید بسیار با درک تر و پخته تر صحبت کنند و به خاطر مسائل اقتصادی همدیگه رو قضاوت نکنند و مسخره نکنند

بعدم میگه هر کارمندی سی تومن حقوقشه جالب بود واقعا

خخ. سی تومن؟ من بابا و مامانم عمریه فرهنگی هستن دوتاشون روی هم سی تومن نمی گیرن. همین چند شب پیش راجبش پست زدم هست فیش حقوقی شون