2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

67 بازدید | 16 پست

سلام من دیشب ی خوابی دیدم 

خواب دیدم لپ تاپم بردن در به در دنبالش میگردم بعد که دنبالش میگشتم تو ی دانشگاه بودم یهو دیدم از ی در وارد شدم چیزی شبیه مسجد یا نماز خونه دانشگاه بود ولی بزرگتر بعد دوباره اوتسر دیگه اش ی در باز شد اونم از اونم وارد شدم باز همون مسجد یا نماز خونه همین جور تا اخر در ها باز میشدن وارد همچین محیطی میشدم که یکسری داشتن نماز میخوندن تا اخر همینجوری هر محیط ابتدا و انتهاش در بزرگ بود که باز میشد و من با بدوبدو وارد میشدم هر دری هم که باز میشد وارد محیطی:شبیه مسجد و نماز خونه میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک و توک ولی از امروز تصمیم گرفتم نمازم بخونمولی یکی میگفت اینکه درها باز میشد گشایشه چون من دو سه ...

عزیزم نمازومسجد مشابه اینا هم گشایشو برآورده شدن حاجاته هم نمادایمان وارتباط باخدا ومعنویت وهدایت ازجانب خداست. خدا راه درست وداره بهت نشون میده همراهته انشاءالله ک هممون بندگان خوبی باشیم خواب خوبی دیدی خدا دوستداره. میخواد هدایت بشی وتوقلبت بمونه❤️❤️

عزیزم نمازومسجد مشابه اینا هم گشایشو برآورده شدن حاجاته هم نمادایمان وارتباط باخدا ومعنویت وهدایت از ...

مو به تنم سیخ شد ممنون عزیزم 

من خانواده همسر سابقم هرچی داشتن ازم گرفتن تو دادگاه دست رو قران گذاشتن به ناحق من خیلی مذهبی بودم اینا دیدم هیچیشون نشد کلا فاصله گرفتم بعد رمضان روزه گرفتم نمازام خوندم بعدشم خوندم ولی این ی ماه اخر یکسری مسائل پیش اومد نتونستم دیشب نیت روزه عرفه کردم قبل خواب بعد این خواب دیدم مرسی انشالله خدا مراد دل همه رو حاصل کنه شما هم همین طور🥹

دورت بگردم نزارهیچیز بین تو وخدافاصله بندازه ببین خداچ قدخوشگل وقشنگ باهات داره حرف میزنه همین خوابی ک دیدی یعنی خدا میگه من باهاتم درسته ماصدای خدارونمیشنویم ولی باهمین نشونه هاش ب مامیفهمونه هوامونو داره توبنده خوبی هستی عزیزم ک خدا ب حال خودت رهات نکرده.

اینم هیچ وق یادت نره هرکی بدی کنه تاوان میده فقط ب وقتش ک اون بالایی میدونه زمانشو. اینو منی میگم ک بهم ظلم هاشد یکیش همون فرداش تاوان داد یکیش ی ماه بعد اون یکی چن سال بعد. خداقاضی القضاة فقط بگوخدایاسپردم بخودت هرکی بهم بدی میکنه

دورت بگردم نزارهیچیز بین تو وخدافاصله بندازه ببین خداچ قدخوشگل وقشنگ باهات داره حرف میزنه همین خوابی ...

مرسی عزیزم چقدر حرفاتون قشنگه چقدر که بغض کردم من حقیرتر از اونبم که خدا باهام حرف بزنه الهی شما هم مراد دلتون حاصل بشه به حق این روز عزیز

اینم هیچ وق یادت نره هرکی بدی کنه تاوان میده فقط ب وقتش ک اون بالایی میدونه زمانشو. اینو منی میگم ک ...

سپردم به خودش که خودش میدونه چقدر بهم ظلم کردن کسی که اینهمه غم رو دلم گذاشت ببشتر از شوهرم مادرش بود جالبه حج هم رفت همون موقع که بهم ظلم کرد و بیرونم کرد و هزار انگ بهم چسبوند و مسخرم کرد حتی اون موقع که دست رو قران گذاشتن این رفته بود مکه من نفرینم نکردم فقط واگذارش کردم به خدا

مرسی عزیزم چقدر حرفاتون قشنگه چقدر که بغض کردم من حقیرتر از اونبم که خدا باهام حرف بزنه الهی شما هم ...

ای جانممممممممم بیابغلم🫂حقیرنیستی عزیزی پیش خدا وگرنه هدایت ب این واضحی رونمیدیدی.باقلب پاکت دعاکن امام زمان ظهور کنه زندگی تواین دنیاخیلی سخته

سپردم به خودش که خودش میدونه چقدر بهم ظلم کردن کسی که اینهمه غم رو دلم گذاشت ببشتر از شوهرم مادرش بو ...

الهی بگردم انشاءالله من بعد زندگیت سرشارازآرامش وشادی وسلامتی باشه گلم.دنیادارمکافاته تانبینن نمیرن ازاین دنیا آفرین ک نفرین نکردی چون خدا بهتر ازما انتقام میگیره