2777
2789

احتمالش زیاد نیست گلی

مخصوصا که میگی ظرفیت کمه

برای تیر هم تلاشتو بکن که پشیمون نشی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گفتن ۳ برابر دعوت میشه ممکنه ناامید نشو

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

احتمالش زیاد نیست گلیمخصوصا که میگی ظرفیت کمهبرای تیر هم تلاشتو بکن که پشیمون نشی.

نه. طرفیت شهرمون کم نیس مناسبه  من. میگم مثلا اموزش نیاز ویژه بزنم چون بعضی ها میگن اسون تر برداشته میشه

کدوم شهری عزیزم؟برو سالا پیش رو‌نگاه کن میفهمی رقابت بومت زیاده یا ن.مثلا اصفهان تراز ۸۵۰۰ دبیری شیم ...

گیلان هستش رقابت بالا؟ 

واسه همین می خوام اموزش نیاز ویژه بزنم

نه. طرفیت شهرمون کم نیس مناسبه من. میگم مثلا اموزش نیاز ویژه بزنم چون بعضی ها میگن اسون تر برداشته ...

همه کد رشته ها رو بذار ب ترتیب علاقه‌ات

چون اتفاقا آموزش با نیاز ویژه تراز علمی بالاتری میخواد

ممکنه کد ۶ بخوری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فرق نداره که.تو الویتات از اول تا اخر بررسی میشه هر کدوم بتونی قبول شی همون میخوره.

نه اخه  میگن زیاد نمی زنن نیاز ویژه نمی دونم شنیده بودم از ابتدایی اینا اسون تر  برداشته می شن

همه کد رشته ها رو بذار ب ترتیب علاقه‌اتچون اتفاقا آموزش با نیاز ویژه تراز علمی بالاتری میخوادممکنه ک ...

کد ۶ یعنی چی 

نه نیاز ویژه اخر گذاشتم مشاورم می گفت  یجور نقطه امن به حساب می یاد