2777
2789
عنوان

بدبخت شدم همه چی خراب شد بابام منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 86 پست
لانگ قرار بود جمعه ببینیم همو واقعانم میخواست بیاد اما این اتفاق پیش اومده میگه صبر کن تا اوضاع بهتر ...

عزیزم چقدر خانواده سختگیری داری که به رابطه لانگ گیر میدن🥲💔نمیتونی باهاشون منطقی حرف بزنی؟؟؟

بنظرم رابطه لانگ ارزش نداره خودتو اذیت نکن 

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر خانواده سختگیری داری که به رابطه لانگ گیر میدن🥲💔نمیتونی باهاشون منطقی حرف بزنی؟؟؟بنظرم ...

بخدا بهشون میگم آخه رابطه لانگ که چیزی نمیشه من که حتی یه بارم حضوری از دست این شرایط ندیدمش خسته شدم بخدا تو شرایط سختی همه میگن زود فراموشش مسکنی من سه ساله باهاش هنوزم دوسش دارم میدونی چقدر سر این حرف خوردم از دور اطرافیانم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
عزیزم چقدر خانواده سختگیری داری که به رابطه لانگ گیر میدن🥲💔نمیتونی باهاشون منطقی حرف بزنی؟؟؟بنظرم ...

اینا منطق حالیشون نیست فقط همش شرایط بقیه رو یا من مقایسه میکنن

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
اینا منطق حالیشون نیست فقط همش شرایط بقیه رو یا من مقایسه میکنن

عزیزم به حرف خانوادت گوش بده 

اما اگه خیلی دوسش داری رابطه پنهانی داشته باش 

مثلاً دوست من خانوادش گیر میدادن بهش من با پسره بجای دوستم حرف میزدم و هرچی می‌گفت به دوستم میگفتم

ولی خب ارزش نداره

وای چقد کتک خوردی

بابات ، داییت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مادری پدری داداش بزرگتری کسی باید بیاد معلومه خودش بیاد بابات میترکونشحداقل بیان نامزدت کنن

من بارها بهش گفتم پارسال خودش با بابا حرف زده بود بابان راضی شده بود بعد بابام یهو رفت خونشون الکی الکی مامور برد اونجا آبرو ریزی شد برهمین دیگه خانوادش به این وصلت زیاد راضی  نیستن اول موافق بودن بابام خراب و

کرد میخواست بره تحقیقات که پسره بشناسه یهو مامور برد باز بااین حال شکایت و شکایت کشی احترام بابام نگه داشتن و خودشم پام موند

وای چقد کتک خوردیبابات ، داییت

و بابابزرگم مامانم ایناهم کتکم زدن

لانگ قرار بود جمعه ببینیم همو واقعانم میخواست بیاد اما این اتفاق پیش اومده میگه صبر کن تا اوضاع بهتر ...

عزیزم به حرف بزرگترها گوش کن منم تو این شرایطا بودم می‌گفت صبر کن اوضاع بهتر شده دیگه رتگشو ندیدم الان میگم چقدر ساده بود و افسوس میخورم چرا پافشاری برای ادامه تحصیلات ندادم این چیزا چرت و پرته سن بره بالا بر نمیگرده قدر سنت و بدون عشق خوبه ولی نه الان؛ الان زمان انتخاب مسیر زندگیته 

عزیزم به حرف خانوادت گوش بده اما اگه خیلی دوسش داری رابطه پنهانی داشته باش مثلاً دوست من خانوادش گیر ...

اینطوری که فایده نداره جونم آخه هفته به هفته بخوام باهاش حرف بزنم اگه ازن دلش سرد شد چی من صدامو براش گذاشتم به خاطرش از چشم خانوادم افتادم حالا مسخره دست دور اطرافیان و مجازی شدم آخه دیگه چقدر تحمل کنم

عزیزم پنهانی باهاش ارتباط برقرار کن بعد بگو من بیخیالش شدم و برام مهم نیست 

مثلا برنامه روبیکا دانلود کن بعد بگو هرشب مثلا ساعت هشت تا ده باهم میحرفیم خب؟بعد اینکه حرفیدید برنامه رو حذف کن و جوری وانمود کن که انگار فراموشش کردی

عزیزم به حرف بزرگترها گوش کن منم تو این شرایطا بودم می‌گفت صبر کن اوضاع بهتر شده دیگه رتگشو ندیدم ال ...

درسمی دارم میخونم آخه بدبختی اینه سرکار هم نمیزارن برم  از من کوچیکترها سرکار میرن