2777
2789
عنوان

بدبخت شدم همه چی خراب شد بابام منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 86 پست
عزیزم پنهانی باهاش ارتباط برقرار کن بعد بگو من بیخیالش شدم و برام مهم نیست مثلا برنامه روبیکا دانلود ...

راست میگی فکر خوبیه برنامه دیگه نمیشناسی ؟ فعلا که گوشی آبگرفتگی الان گوشی مامانم بزور ازش اجازه گرفتم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
اینطوری که فایده نداره جونم آخه هفته به هفته بخوام باهاش حرف بزنم اگه ازن دلش سرد شد چی من صدامو برا ...

عزیزم فعلا یه مدت باهاش حرف نزن بعدا دوباره بک بزنید و پسری که اینجوری ازت سرد بشه یعنی دوست نداره 

قربونت بشم نمیشه بیخیالش شی؟قطعا در آینده افراد بهتری گیرت میاد

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فعلا یه مدت باهاش حرف نزن بعدا دوباره بک بزنید و پسری که اینجوری ازت سرد بشه یعنی دوست نداره ق ...

من کسی دیگه ای به چشمم نمیاد میدونی 

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
راست میگی فکر خوبیه برنامه دیگه نمیشناسی ؟ فعلا که گوشی آبگرفتگی الان گوشی مامانم بزور ازش اجازه گرف ...

عزیزم شاد هم خوبه چون نت کمی میخواد بعد هم میتونی پیام هارو مخفی کنی 

ولی اصلا دور اینستا و تلگرام نرو

و بابابزرگم مامانم ایناهم کتکم زدن

وا هنوز زنده ای

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قوقولی توام زرنگی ها😂

خروسه😂

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من کسی دیگه ای به چشمم نمیاد میدونی

درکت میکنم قربونت شم منم اینجوری بودم 

اما خب اشتباه فکر میکردم وقتی بعد از رابطه اولم رفتم سراغ بعدی فهمیدم چقدر بچه بودم که بخاطر یه پسر بدرد نخور که ماهی فقط 500 خرج میکرد توی رابطه بودم و توی رو خانوادم وایسادم

راه یادش میدی؟متاسفم واست

اولا که کل پیام های منو نخوندی 

دوما از ما کمک خواسته بنده به اندازه کافی نصیحت کردم اما ایشون اگه میخواست گوش بده به حرف خانوادش گوش میداد نه ماهایی که اصلا نمی‌دونیم ایشون کیه چه کارس چندسالشه و.....

و وقتی عاشقشه چیکار کنه؟؟؟؟میخواد از خونه بخاطر پسره فرار کنه واقعا اینارو نمیبینی؟