2777
2789
سهمیه ای بی عرضهعرضه داشتی خودت قبول میشدی... طلبکارم هستی؟ جلو بچه ها هوشبری باید لنگ. مینداختی اکه ...

واقعا حق 

بچه ها با تراز بالای هشت هزار تازه پیرا قبول میشن ایشون گوز بارش نیست ماشالا خوش اشتهام هست میگه الا و بلا پزشکی تهران😂

همکلاسی من خودشو سه سال جر داد الان داره علوم آزمایشگاهی میخونه

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این سهمیه و علاقه ام بزنم هوشبری؟عمرا نخونم هیچی برام بهتره واقعا

اووووووو نکشیمون بابا سطح بالا

رشته هوشبری رو پایین میدونی 

با درصدای ۱۰ و سهمیه ۲۵ ؟

اعتماد بنفست تو حلقگ

واقعا حق بچه ها با تراز بالای هشت هزار تازه پیرا قبول میشن ایشون گوز بارش نیست ماشالا خوش اشتهام هست ...

همینو بگوو

واقعا فک کرده همه چی هردمبیلی شده که با این ترازش چیزی قبول شه... فک کن چقد باید ایکیوت پایین باشه که با این سهمیه هم بازم قبول نشی😂

با این سهمیه و علاقه ام بزنم هوشبری؟عمرا نخونم هیچی برام بهتره واقعا

قبلنا میگفتن با این هوش و نمرم بزنم فلان چیز 

الان میگن با این سهمیه بزنم؟ 😂

کاری ندارم سهمیه داری یانه ولی اینطوری هم نگو خندم گرفت

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

اخه تو که داریش و استفاده هم میشه و حق هزاراننفر هم ضایع میشه و گردنتهولی نمیتونی حداقل دفاع نکنی و ...

با کسایی که سهمیه دارن کلا بحث نکن چون باور ندارن حق الناسه چون قانون مملکت بهشون اجازه استفاده داده سهمیه های دیگه بماند

بانو هوشبری رو در سطح خودش نمیدونه🤣🤣

این بره هوشبری

هوشبری کجا بره

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍