2777
2789

من حد خودم رو تو زندگی میدونم و تو این سالها خیلی خودمو برای آرامش زندگی و بچه تغییر دادم خودش اصلا قبول نمیکنه بددل و غیرتیه و این موضوع بیشتر منو میچزونه

خواهر هیچی نیست این رفتار تو ذاتشون هست و تعغیر نمیکنن

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که ندیدمت اما ممکنه ناخواسته نظر مردها رو جلب میکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

متنی که اسی نوشته رو چندباره بخون

من یا نمیخونم یا با دقت میخونم

عزیزم شما متن اسی و متن منو با دقت بخونی مشخصه که اسی رو محکوم نکردم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اصلا تا اونجایی که جاش هست جلو هیچکس جز خانوادش ظاهر نمیشم

اگه مسلمونین کجای قران اینو نوشته که ظاهر نشو

[QUOTE=384528640]اصلا تا اونجایی که جاش هست جلو هیچکس جز خانوادش ظاهر نمیشم[/QUOTE

عزیزم درکت میکنم 💔

خدا شاهد با 70درصد خانواده پدر و مادری قطع رابطه کردم

تو مجالس میترسم کسی بیاد سلام علیک بکن باهام 

خودش ک میگه از دوست داشتن زیاد 

نمیدونم واقعا پیر میشه آدم کاش این غیرت بیجا رو هیچ مردی نبود

دیگه من بکسی نمی‌گم اینجوری چون مردم فکر میکنن حتما یکاری کردم اخلاقش اینجوری شده ،بقران هیچ گناهی نداریم فقط شوهرامون الکی غیرتین

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر