2777
2789
عنوان

اتفاقی که برای پسرعموم افتاده

725 بازدید | 24 پست

بچه من پسرعموم مهره 5 و 6 اسیب دیده و نمیتونه دست و پاش رو تکون بده 30 سالشه میخواد خودکشی کنه خیلی افسردس قبل از تصادف هم یه ادم به شدت موفق   بوده الان بگید چیکار کنم حالش خوب بشه از فکر خودکشی بیاد بیرون

کاش عاشقه کسی بشه که عاشقشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف الانا بچه اش این مشکلو داشته باشه راحت قیدشو میزنه 🥲🥲🥲🥲حالا فکر کن این ....

متوجه منظورت نشدم 

منظورت اینه کسی عاشقش نمیشه. ؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پذیرش خیلی مهمه قبول کنه اینجوری هم میتونه یه آدم موفق باشه هر چند سخته روحیه دادن از حال خوب خیلی م ...

درسته ولی هرچقدر باهاش حرف میزنم فایده نداره اصلا گوش نمیده و تندی میکنه

چرا اینجوری شده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀