2777
2789

منم همینطور ولی من پارسال اونجا بودم باید امسال برم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ولی من پارسال اونجا بودم باید امسال برم

من یازده ساله نرفتم همسرم سی ساله نرفته جفتمونم دلمون میخواد ولی اصلا جور نمیشه

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

من دلم حرم امام حسین رو میخواد خیلی سال پیش رفتم سخت گذشت گفتم دیگه نمیام سخته همین یه بار بسه .دیگه ...

منم قبلا ها خیلی میگفتم جاهای زیارتی فقط یه بار 

بعدش آدم باید اون هزینه رو بده بره جاهای قشنگ دنیا رو بگرده

من یازده ساله نرفتم همسرم سی ساله نرفته جفتمونم دلمون میخواد ولی اصلا جور نمیشه

الهیییی امام رضا یهو میطلبهه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من دلم حرم امام حسین رو میخواد خیلی سال پیش رفتم سخت گذشت گفتم دیگه نمیام سخته همین یه بار بسه .دیگه ...

از خودم هم بدم اومده چون منم هوایی رفتم کربلا کلی غر زدم 

بعد اینهمه آدم اربعین زمینی و با شرایط سخت و با عشق میرن ...

جالبه دلم حج هم میخواد 

من اصلا اونقدرا مذهبی نیستم که دلم مکه کربلا مشهد بخواد 🥹

الان که فکر میکنم دلم سوریه هم میخواد 😁

الهیییی امام رضا یهو میطلبهه

همون یازده سال پیش که رفته بودم کاملا یهو طلبیده بود 

فک کن دو روز قبل تولدش یهو تصمیم گرفتیم بریم 

و من تازه وقتی رسیدیم مشهد فهمیدم دقیقا همون روز ولادتشون بوده 

بدون اینکه بدونم تولد حضرت رو خونشون بودم 

از خودم هم بدم اومده چون منم هوایی رفتم کربلا کلی غر زدم بعد اینهمه آدم اربعین زمینی و با شرایط سخت ...

من حج رفتم هر سال مشهد قسمت میشه خدا رو شکر عمره خیلی رفتم برای اینکه تو همه سفرا راحت بودم کربلا بدون برق وای بهم سخت گذشت ولی خیلی پشیمونم دلم کربلا میخواد

همون یازده سال پیش که رفته بودم کاملا یهو طلبیده بود فک کن دو روز قبل تولدش یهو تصمیم گرفتیم بریم و ...

آره عزیزم همینطوره 

من حج رفتم هر سال مشهد قسمت میشه خدا رو شکر عمره خیلی رفتم برای اینکه تو همه سفرا راحت بودم کربلا بد ...

به به خوش به سعادتت 

لطفا مامان منو هم دعا کن حج تمتع قسمتش بشه خیلی دلش میخواد