از این قتل ها کلی روزانه اتفاق میافته اگر همشو رسانه ای میکردن چقدر دارک میشد فضا
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
این چه دنیایی شده. چطور دلشون اومده سرنوشت ادما رو اینجوری بنویسن. بچه رو با خون دل بزرگ کنی. ح ...
سخته ایشالله صبر بده خدا به خانوادش
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دیگه واقعا. دارم به این نتیجه میرسم. اونای ک میگن بچه نمیاریم تو این دنیا. ک زجر بکشه. میگم واقعا کار خوبی میکنن. بچه بیاری با خون دل بزرگش کنی. از گل نازکتر نگی. بعد بذاری سینه قبرستون. اونم معلوم نیست با چه زجری و چطوری از این دنیا بدرد نخور
رسانه ای نکردنشون از این جهت هست که القا کنند در جامعه امنیت هست...
ادم به احساسات زنده است اگر فکر کنی امنیت هست دل ارومه
ربطی نداره ژن ایرانی کلا قانون گریزه و بیشتر باید امنیت برقرار باشه تا همه راحت زندکیکنن
همین الانشم معتقدن هر چی که نداریم امنیت داریم...
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
اره خب هر چند وقت یبار یکی مثل این مورد رو رسانه ای میکنن
قبول دارید امنیت جامعه پایینه دزدی قتل جنایت خیلی زیاد شده حتی امید به زندگی هم کم شده که علاوه بر خودکشیهای روز افزون باعث بزه بیشتر شده به زبان ساده بگم مردم از روی نا امیدی و فشار یا به خودشون اسیب میزنند یا به بقیه
*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
اره بخدا قدیم کسایی که فقیر و وستایی بودن دلشون خوش بود هرکس هرچی داشت خوش بود . الان چون بالاتر و بهتر رو میبینه ادم دیگه خوش نمیشه به چیزی که داره
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)