2777
2789

از این قتل ها کلی روزانه اتفاق میافته اگر همشو رسانه ای میکردن چقدر دارک میشد فضا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل کبک هم سرمون زیر برف باشه خوب نیست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
مثل کبک هم سرمون زیر برف باشه خوب نیست

اره خب هر چند وقت یبار یکی مثل این مورد رو رسانه ای میکنن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اتفاقا اگه همه‌اش رسانه ای بشه و به صورت آنلاین مراحل گرفتن قاتل رو نشون بدن خیلی ها ماستشون رو کیسه ...

شاید 

اره خب هر چند وقت یبار یکی مثل این مورد رو رسانه ای میکنن

چون معمولا تا جای ممکن سعی دارن بگن ایران گل و بلبله و بلاد کفر غرق در لجنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ولی اگه نشون بده و مجازاتشون رو هم پخش زنده کنه عالی میشه دیگه هیچ کثافتی جرئت نمیکنه از این گوها بخ ...

اینو موافقم یه مدت ارازل اوباش خیلی زیاد بودن قشنگ‌دست و پاشونوجمع کردن باید الآنم جدی رفتار کنن