2777
2789

بابام یه ادم بی مسئولیته به تمام معناست فقط از لحاظ مالی هست عاطفی و حضورش اصلا حس نمیشه

دائم المسته همش با دوستاش نشست داره یا با برادرای عیاششه یا جایی میریم مست میکنه از دماغمون در میاره

یا سرش 

تو گوشیشه انگار نه انگار زندس 

ذره ای احساسات نداره یه بوس و بغل ادم میخواد بکنه نمیزاره یا غر میزنه 

بزور مامانمو بیرون میبره دور بده یا میبره همش غرغر میکنه

ادم شکاکیه همش تهمت میزنه به مامانم و حتی من که دخترشم دائم انگ میچسبونه که صاحب نداری خراب خیابون شو منم خیلی دختر پاکیم واقعا دارم میگم تا الان نذاشتم دست هیچ مردی بهم بخوره با اینکه خاستگار و پسرای اطرافم زیاد بودن

بازها از بچگی کتک زد الانم بعد مدت ها توی عید بخاطز اینکه اومد اذیتم کنه دستشو پس زدم زد تو گوشم

اونجوری خرج میکنه تتو و تزریق لب و اینا انجام دادم با اینکه ۱۹ سالمه

اما  اینا نمیتونه کاراشو از بین ببره بلا هایی که سر ما اورد رو نمیتونه پنهون کنه

بیاید بگم امروز چیشد که دیگه جوش اوردیم

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری جوش بیاری. بابات فقط خرج کرده، ولی عملاً هیچ نقش دیگه‌ای تو زندگیتون نداشته. کتک، شک، بی‌احساسی، تهمت... اینا قابل توجیه نیستن. امروز فقط یه جرقه زد، ولی آتیشش از قبل بود. تو تنها نیستی، خیلیا با همچین پدری بزرگ شدن. الان مهم اینه که خودتو از این فضا بکشی بیرون، آروم آروم، با حساب و کتاب.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من یه زنعمو دارم خرابه به عموم خیانت کرده اونو همه بالا بالا میبردن

من جدیدا تزریق انجام دادم یکم ورم داره صورتم

امروز با مامانم بحث این بود که ادم بی مسئولیتیه و تعطیلات تو خونه هیچجا مارو نمیبره و مدام به فکر خودش و گوشیشه تا اینکه من از مامانم دفاع کردم منو نگاه کرد شروع کرد توهین که تو صاحب نداری رفتی صورتتو اینجوری کردی با این ورم بیرونم میخوای بری حتما 

با اینکه خودش حتی نوبت گرفت برای این کار برام

منو مامانمم جوش اوردیم گفتیم صاحب دارتون مشخصه

منم خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم اونی که انقدر بهش مینازیدین که جن*ده از اب در اومد 

مامانمم گفت همه صاحب ندارن فقط تو صاحبی؟فکر کردی فقط نو پدری ادعا صاحب بودن داری؟

بقران مجید هر نری پدر نیست

درسته خرج میکنه برامون اما اون خرج درد بشه تو گلوی همچین پدری که هرگز حس نکردم پدره فقط به چشم یه ادمی کخ بهش محتاجم نیازمو برطرف کنه دیدم

مرد رفیق باز بدرد زندگی نمیخوره اون مرداول با رفیقاش ازدواج کرده

درد دل منو‌کجایی ببینی خواهرم

منو مادرم خسته شدیم از دستش دیگه 

اختلاف سنیمونم کمه تو سن کم بچه دار شدن

ادم سرشناسیم هست خیر سرش عاصی شدم من دیگه

درد دل منو‌کجایی ببینی خواهرممنو مادرم خسته شدیم از دستش دیگه اختلاف سنیمونم کمه تو سن کم بچه دار شد ...

اگه خیانت نمیکنه خیلی دیگه باهاش بحث نکنین الان بابای بیشرف من خیانتم میکنه همه کار میکنه 

اگه خیانت نمیکنه خیلی دیگه باهاش بحث نکنین الان بابای بیشرف من خیانتم میکنه همه کار میکنه

جرئت خیانت کردن نداره

همین الانم از ترس از دست دادن مامانم بزور مامانم یجا میره با این که بذبخت حمالی بچه عای این مرتیکه رو میکنه هزار تا انگ به مامانم میچسبونه روانی

خیلنت کنه زندگیشو اتیش میزنیم