2777
2789
عنوان

شوهرم ی عوضی بچه ننست

219 بازدید | 14 پست

میگم بعد عروسی میام شهری که کار میکنی برا زندگی الکی بهونه میاره خونه خوب باید اجاره کنم فعلا بمون پیش مادرم تا دو سه ماه میگم نمیمونم به چه دلیلی نیام میگه بعد راجبش حرف میزنیم بعدم میپرسم ازش میگه باز شروع کردی 

چند روز دیگه هم عروسیمه هر کی رسید برام نظر میده چه ارایشگاه چه لباسم و چه رقص حتی مردای فاملشون تو تین کادام دخالت میکنن منم امشب کلی حرف بارش کردم که تو باعث شدی تو همه کارام دخالت کنن میگه کسی چیزی نگفت الکی گیر میدی

حالا بگین حق با کیه🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار به هیچی ندارم 

فقط نذار از الان دخالت کنن تو کارات

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

شما هردو تون مقصرید میدونی چرا این چیزها نباید هیچکس حرفی بزنه دخالتی کنه پدرومادر حرف بزنن اونا هم هرچی بگن راهنمایی شماست 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم