2777
2789
عنوان

دیتِ اول خواهشاراهنمایی کنید

65 بازدید | 7 پست

من بایه آقایی درارتباطم ایشون مناباماسک دیده بودن قبلا که رابطه شروع شد. بعدامروزبدون ماسک رفتم دیت. خیلی نگاهم میکردوقربون صدقه میرفت. پنج دقیقه توماشین بودم وپیاده شدم. همه میگن خوشگلم البته چشمام خیلی. ایشونم امروزمنادید. اومدم خونه منتظرشدم پیام بده نداد. خودم پیام دادم واحوالپرسی کردیم بعدگفت خوشت اومدازم ازنزدبک منادیدی جواب ندادم. من گعتم توچطور؟ گفت اگه خوشم نبومده بودکه انقدرنگات نمیکردم وگفتم تموم کنیم میخواستم ببینم چی میگه اصرارپشت اصرارکه نه نمیتونم. خیلی پیام دادجواب ندادم وکفتم ولم کن گفت نمیتونم ازفکرت دربیام اینجوری نکن باهام. حالابه نظرتون ایشون مناپستدیده یانه؟ فقط میخواستم ببینم گفتم تموم کنیم چیکارمیکنه 

ببخشید خیلی سم بود انگار 14 15 سالتونه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو که باهاش ارتباط گرفتی چرا میخوای ردش کنی اون ازت خوشش آمده خودتم که میگی خوشگلی بشین دوتا چهار ...

ببین حس کردم خوشش نیومد. نمیدونم حس کردم. بعدگفتم بهش تموم کنیم دیدم اصرارپشت اصرار. من گفتم که اگه نخواسته بکشه کنار. دیدم گفت نه من نمیتونم ولت کنم

خب تو که باهاش ارتباط گرفتی چرا میخوای ردش کنی اون ازت خوشش آمده خودتم که میگی خوشگلی بشین دوتا چهار ...

شماآقایی بهترمبشناسی آقایون را. اگه خوشش نیومده بودباحرفِ من راضی میشدبه کات درسته؟