2777
2789
عنوان

تاپیک ضد مرد نزنید خانوما

317 بازدید | 42 پست

چرا ما ایرانیا انقد احمقیم؟

بابا الان همه چه مرد چه مرد ناراحتیم 

هر پدری که دختر داره و هر پسری که خواهری داره ناراحته 

چرا میاید ضد مردا تاپیک میزنید؟ 

اینجوری فقط مردا بیشتر بر علیه زنا و جنگ زن و مرد بیشتر میشه 

همه مردان و زنان جامعه ناهنجار و خلاف کار و کثیف نیستند 

تو همه جوامع یسری زنازاده وجود دارن که باید بگیرن دس‌پاشو قطع کنن به مرگ سخت بکشنشون

خود مردا هم موافقن 

تنقد قضیه رو زن و مرد نکنید 

مگه شما پدر ندارید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور اونام قطعا همه نیست...

واقعیت اینه مرد ها به دلیل سیستم بیولوژیکی که دارن فاقد احساسات هستن و مستعد انجام وحشیانه ترین جنایت ها...

چه بخواید چه نخواید بیشترین مجرم ها "مرد" هستن...

قبول کنید ک پسرا و مردای این نسل چه متاهل و چه مجرد بدجور بفکر دایین تن شون هستند. یعنی اگه جایی گیرشون افتادی تا تجاوز بهت نکنن ولت نمیکنن. مخصوصا تو تاکسی ک خلوت کنیم باهاشون

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

اغلبشون همینن و آبروی ملی مارو همین مردای عزیز بردن.خیلی از همین مردا اتفاقا زن و بچه ام دارن ولی بازم از این کثافت کاری ها میکنن.کسی نگفته همشون ولی اغلبشون ضد زن هستن.همین قضیه کره بری کامنت هاشونو بخونی گفته بودن که حالا مگه چی شده🤡و از اون سه تا حمایت کرده بودن.فکر کردن اونجا هم ایرانه هر غلطی دلشون خواست کنن.قوانین کم به سود مرد هاست که شما هم دارید براشون ترحم می خرید؟

حرفت درسته ولی وقتی مرد جماعت این گوهو میخوره 

پشتش ی سری مردا میان حمایت میکنن

ناخودآگاه حس تنفر ب ادم دست میده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خودت داری به یه ملت توهین میکنی بعد میگی همه مردها رو به یه چشم نبینیم؟ با خودت چند چندی؟

می خواستم  همینو  بگم    

الان به منی که تاپیک  نزدمم  به عنوان ایرانی  توهین  کرده 

تو خودت  همه  ادمای ایرانو  به تعداد افراد  تاپیک  زده  دیدی  اسی که

هعی😶